galna jag

Här om dagen på jobbet stod jag och gnällde över mitt tråkiga liv och hur tråkigt det är. Ingenting händer, allt står still det är vinter å trist. Jag borde göra nåt galet. Åka till Barcelona och jobba som bartender. Tatuera mig. Bli lebb. Raka skallen. Nejnej. Fröken tråksvenne kommer på vad hon ska göra som skall bryta denna tristess. Håll i hatten nu. Tona håret mörkbrunt. Mitt ljusbruna hår skall tonas till mörkbrunt. Fucking crazy. INGEN berättar det för min mamma, hon kommer bli orolig som fan.

max

Hej jag heter Max. Jag är 10 veckor gammal och jag har fluga när jag går på nyöppningar. Hejdå.
Ps. Jag har världens tjockaste kinder och min mamma tycker jag ser ut som Enirotrollet, men säg inte det till nån för då blir min pappa arg på min mamma.

granne

Jag har världens bästa granne. "Hej, såg på fejjan att du fryser. Vill du ha tätningslister och ett extra element?" Ja tack.

dagens top fem

Top fem saker som irriterar mig på morgonen:
1. Jag bor i en igloo.
2. Min kyl är lika liten som en "minibar" vilket innebär att jag måste flytta om allt där i varje gång jag ska hälla mjölk i mitt kaffe.
3. Tiden går för fort. Det blir stress.
4. Det finns inget i min garderob som jag vill ha på mig.
5. Mitt hår är smutsigt men jag orkar inte tvätta det.

mitt hem är en igloo

Undrar om min lägenhet är den kallaste platsen på jorden just nu. Olidligt kallt. Ska man behöva sova med kläder, duntäcke och FYRA filtar? Nej jag är inte bitter. Bara kall och trött.

Sitter just nu med leggings, två tröjor, morgonrock och och halsduk. Självklart har jag strumpor och sockar. Jag kommer vara sjuk heeeela vintern om det fortsätter så här. Fittvinter.

fulast i stan

Så ful som jag är nu har jag inte varit på mycket länge. Fruktansvärt ful. Blek. Platt hår. Svart under ögonen. Tröttare än allt. Hej vintern.  Varje gång jag har kollat mig i spegeln idag har jag hajjat till. Vad är det för lik som stirrar på mig? Aja. Vem fan orkar vara snygg å smart? När man kan vara trött och ful.

hollywoodfru

Agnes-Nicole Winter. Hon skäms inte direkt. Kan nån tejpa igen käften på henne? Jag skulle bli mycket tacksam.

bulldozer

Godmorgon. Har ni tänkt på en sak? Man är alltid som fulast när man sovit mest. Borde det inte vara tvärtom? Att när man är utvilad är man snygg. Inte puffig och tilltryckt så det ser ut som man blivit påkörd av en bulldozer. Å man är ju alltid mer trött när man sovit 12 timmar än när man sovit 8 timmar. Ergo. Det är inte bra att sova mycket, det är bra att sova lite för då blr man pigg och snygg. Det är därför jag sovit 6 timmar inatt istället för 9-10 timmar. Det gäller att ha en plan.

bulle

Lördag morgon klockan 09.29 på tunnelbanan. Jag möter Rossi. Vi ska jobba. Lönelördag. Astidigt. Trött.
"Hej jag har köpt kanelbullar åt oss!"
Jag har de bästa vännerna i världen tackhej.

jag har funnit pepparkakan


leona

Asså måste Leona Lewis vara så dramatisk. Alla låtar hon sjunger känns som pålivochdödjagärsåkärattjagmåstedöfördenjagärkäri. Jävligt dramatiskt. I like it.

för kännedom

Jag tänkte duscha nu. Hälsningar äckligtjejsominteduschatänfasthontränadeföraslä[email protected]

döden

Jag är sliten. Gammal. Nästan död. Var är min energi? Jag orkar ingenting idag. Bara ligga å stirra. Å äta godis och kakor. Så det är precis vad jag ska göra nu.

säks

Sex. Seeeeex. Så många blogginlägg, och klockan är inte ens nio.

gymtomten

I personalrummet på gymmet där jag jobbar. Fin va?

mur

"Vad heter den där kända muren i Berlin?"

prinsesssssssssorrrrrrr

Lönelördag. Man vet att man har världens bästa kolleger när de som slutat och de som varit mammalediga i bara 10 veckor tjatar till sig att få jobba några timmar på lönelördagen. Så bra sammanhållning har vi. Fantastiska underbara kolleger. Alla är precis lika störda, lika bittra och lika hetsiga. Hjärtahjärtaprinsesssssssssapusstackhej.

skrattfest

Jag har insett en sak om mig själv. Jag skrattar hysteriskt åt när andra människor gör illa sig. Här om dagen hjälpte jag en vän som ska tävla i fitness..Han frågade om jag kunde vaxa honom, och självklart sa jag ja. Det är det roligaste jag gjort på mycket länge. Jag skrattade non-stop. Varje gång jag drog loss en remsa höll jag på att dö av skratt. Kippa efter andan. Sansa mig. Sen en ny remsa, å samma hysteriska skratt. Vad är det för fel på mig? Jag vill inte skratta åt andras smärta. Men det bara kommer okontrollerat.

hejjaghetermånsmöller


asså va?

Hur tänkte den personen som bestämde sig för att använda denna bild? Den är vidrig. De ser påtända ut, de är jävligt spinkiga, bleka och allmänt oattraktiva. Det ser ut som att HON ska utnyttjas. "Våldtäktskampanj" som min vän sa. Usch å fy.

middag

Hej på er. Jag har inte bloggat på evigheter FÖRLÅT. Men det har varit mycket. Idag ska jag äta middag med jobbet. Det kommer bli livat. Så livat att personalen på restaurangen kommer få magsår, börja gråta och sen säga upp sig. Vi är trettio tjejer. HÖGLJUDDA tjejer. Fortsättning följer.

gessle

Hej jag heter Per Gessle och jag slingar håret. Pusshej.

allahu akbar

I gotta feeling. Hoppas den stämmer. Älskar min magkänsla. Den kan man lita på. Undrar om Gud bor i min mage? Eller Allah. Eller ödet. Eller who ever's in charge liksom...Aja don't wanna jinx it så ta i trä nu allihopa. Handen på stjärten. Hej!

umeå

En bild från Umeå cirka år 2005. Tror det var nån gång i juni.

ishotellet

Det är inte ok. Det är så kallt i min lägenhet att det inte är ok. Detta kommer från en tjej som alltid sovit med öppet fönster och aldrig haft på elementen tidigare. Men nu bor jag i en cementgrotta med fönster gjorda av ingen isolering och glas från 40-talet. Det är kallt. Så kallt att min nästipp är is. Mina fingrar stela av kyla. That does it. Jag ska öppna ishotell. Kom och sov på min isiga soffa och gå barfota på mitt golv som är av is. Värm dig i kylen.

bajseri

Detta kommer att bli en bra vecka. Känner det i hela kroppen och hela själen. Längtar till fredag då blir det avskedsmiddag för två Hamidor på en grekisk restaurang. Jag ska äta ett helt lamm och en hel ko och sju kilo potatis. Å aubergineröra med vitlöksbröd. Jag har snittat 5-6 timmar sömn per natt sen i torsdags och det känns. Jag är så jävelusiskt trött. Å jag vill fortfarande ha ballerinajävlarna med pepparkaksmak. Å det skulle inte sitta fel med en julmust heller. JA. Jag har fått tillbaka min matlust som ni hör. Nä fy fan vilket tråkigt ordbajseri det här blev då. Nu ska jag sova i hundra år. Eller i alla fall i tio timmar. Imorrn är det BodyPump. Fuck yää.

fuck yää

VILKEN JÄVLA BRA DAG DET ÄR IDAG!! Woho. Im sajjked. Fick idag ett utlåtande från intervjun jag var på för skolan jag har sökt. Det var fantastiskt bra. Fucking fab. Nu finns det hopp i världen igen. Å tro. Å kärlek. Å allt annat som är bra och lite fuzzi.

tebana

Nästa gång jag flyttar ska jag bo närmre tunnelbanan. Det är så jävelusiskt jobbigt att gå till tunnelbanan. För att inte tala om hem från tunnelbanan. Oftast måste man småspringa dit för att man (läs jag) alltid går tre minuter för sent hemifrån. Å när man är på väg hem är man alltid kissnödig eller hungrig. Hur man än vrider och vänder på det är det i alla fall skitjobbigt. Nästa gång bor jag närmre. Helst på tunnelbanestationen. Eller typ i. En tunnelbanevagn. Så man aldrig behöver gå till eller från. Man är JÄMT där. Fatta va man skulle slippa stressa!

pepparkaka

Det finns tydligen en ny Ballerina-sort. Pepparkaka. Hur gott låter inte det? Men inte fan finns det på mina två affärer. Nejdå. Sen ska det också finnas Kladdkaka med pepparkaksmak. GE MIG PUNKT NU.

bruno

Asså Bruno Mars video. Det är den töntigaste videon jag sett. Å va fan är det för brud? Jag skäms när jag ser detta. Det är som att kolla på "Ensam mamma söker" eller på ett par på restaurangen som tittar varandra i ögonen och ser sådär fåniga ut. P I N S A M T. Larvig låt över huvud taget. Tönteri på hög nivå.

gröt

Klockan 7 gick jag upp och gjorde kaffe å gröt till min vän. På en söndag. Fan jag är ju helt underbar.

månskenshora

Ååå va härligt med en månskenspromenad... Innan klockan ens är fem på eftermiddagen. Jävla skitmörker. Jävla skitvinter.

dagens citat

Min kära vän som alltid springer överallt har lite tvångstankar. Hon diskar. Jämt. Jag diskar aldrig. Vilket innebär att hon diskar hos mig fast jag säger åt henne att hon inte får. I alla fall...dagens citat:
"Jag får en kick av att se disken försvinna"

Japp. Hon är aningen störd.

hetsiga ökenräven

Rosanna jag har inget mer att blogga om nu jag är trött å vill sova. Godnatt.

hypokondriker

Idag fick jag upp lite spya i halsen efter träningen. Då fick jag en släng av panikångest och tänkte att jag helst inte ville spy på min klass jag skulle ha 20 minuter senare. Men jag gjorde en Gunde. Alltså drack lite blåbärsoppa. Allt gick bra. Det var falskt alarm. Menmen..är man rädd för att kräkas kan en rap vara traumatisk.

häst

Idag var min vän på stan. Eftersom min vän är störd i huvet, så springer hon överallt. Fast hon inte behöver. Hon känner stress kan man säga. I alla fall. Hon sprang fram på gatan i sina klackar. Då säger en man till sin fru "AKTA det kommer en häst" ... Han trodde alltså att min vän var en häst. På riktigt. Detta kan vara dagens roligaste historia.

dagens facebookstatus

"Ett barn sa till sin mamma "mamma jag målade dina lakan med läppstift" rasande slog hon sitt barn medvetslös. Sen ångrade hon vad hon hade gjort och bad sitt barn att "öppna ögonen" men det var för sent. Hans lilla hjärta hade slutat slå. I sovrummet på lakanet stod det "MAMMA ...............JAG... ÄLSKAR ...DIG". Lägg upp detta på din status i en timma föratt visa att du är emot BARNMISSHANDEL."



Så om man inte har den som status, betyder det att man är för barnmisshandel?

need a kit-kat

Jag har alldeles för många tankar i huvudet nu. I need a break from reality. Big time. Vem vill bjuda mig på en resa till Maldiverna? Jag behöver ladda batterierna. För de tog just slut.

jag har opererat läpparna, fint va?

Så här såg jag ut i somras. På grund av sephora. HORsephora. Det vidrigaste jag varit med om. Pusshej.

stök

Jag viker inte tvätten och äter godis innan middagen. Högen med tvättmedel är inte dammsugad än. Living the fucking dream. I en knarkarkvart.

vinter

Nu börjas det. Den mest fantastiska tiden på året. Då man har elektriskt platt fult hår och händer som ser ut som trädbark.

dagens living the dream

Om tvättmedelsburken är öppen och man vänder den upp och ner, då åker tvättmedlet ut på golvet. Det har jag lärt mig idag. Jag har även lärt mig att om man tvättar en gång i veckan istället för en gång i månaden så behöver man inte hyra en gaffeltruck för att frakta tvätten till tvättstugan.

nämen om man skulle ta och tvätta


ökis

Hej jag heter Rosanna och jag ringer till folk och kräks i luren för att jag är världens mysigaste tjej.

motgång

Motgångar är bra. Motgångar gör mig stark. Jag gillar motgångar. Å dessutom har jag världens bästa "supportsystem" hos mina vänner. Utan er skulle jag dö. Tack för att ni finns. Då satsar vi på nästa omgång då.

balla ur

I söndags vaknade jag fullt påklädd ovanpå täcket i sängen. Lampan var tänd och jag hade inte ställt väckarklockan trots att jag skulle jobba. När jag kollar mig i spegeln ser jag att jag i alla fall tvättat bort sminket. Ja, förutom det röda läppstiftet. Det var kvar. Fint. Lördag kväll skulle vi till Sture och jag skulle endast dricka två glas vin. Det ballade ur totalt och blev en riktig fjortiskväll. Slutade med att Rosanna ringer mig när jag precis gått av tunnelbanan, när hon ska åka två stationer till. Jag svarar "hallå". Hon kräks. Jag säger "Har du ringt upp mig för att kräkas i luren?" Hon säger "Ja. Jag vill inte vara ensam. Det kom bara vitt skum. Nu mår jag bra."

lördag

Först såg det ut så här. Galenpanna.
Sen såg det ut så här. Vin på toaletten. Moget värre.
Sen dansades det.
Sen såg det ut så här.

fredagsmys

Fredagsmys är att dricka proteindrycken ur ett vinglas istället för att dricka den direkt ur shakern. Mitt liv är tragiskt.

lördag

Idag ska jag inte vara en träningsmänniska. Idag ska jag inte tänka på proteiner. Idag ska jag vara ett butiksbiträde. Å ikväll ska jag gå ut. Som en normal person. Dricka vin tänker jag också göra. Som vem som helst. SAJJKED.

stekt ris

Jag är inte sugen på någonting annat än stekt ris. Vad är det för fel? Varför har jag ingen matlust? Jag orkar inte med detta nå mer nu. Jag vill vara hungrig och ha matlust. NU.

trauma

Är det missbrukarbeteende att plocka isär sitt lypsyl för att komma åt det sista av gegget? Bara för att man inser när man ska gå och sova att man glömt köpa nytt. Närman dessutom nästan börjar gråta vid tanken på att man skulle kunna vakna mitt i natten, och då inte ha lypsyl. Herregud. Traumatiska minnen från i somras. Ni minns? Allergichock på grund av lipgloss som ledde till att jag inte fick använda nånting alls på läpparna. TRAUMA. Det värsta jag varit med om.

yawn

Jag har en granne som gäspar högt. Ni vet sådär irriterande. Svårt att förklara i skrift. Men i alla fall. Det är samma granne som brukar göra sångpedagogövningar. Jag vill döda honom lite. Men bara lite.

dagens citat

"Jag trodde din blogg hette heyrooooney. Fattade inte att det var ett j emellan. Trodde det var nåt smeknamn du hade. Fattade ingenting. "



dagens sms

R-"Två äckel står och kärar sig här på perrongen"
J-"Döda"
R-"Putta ner dom på spåret nyss"


Bittra? Vi? Neeeeejdå.

rädd

Jag måste komma in i duschen nu. MÅSTE. För det första för att jag kört cykling 17-18. Det är cirka tre timmar sen. Hej intorkade svett. För det andra för att Criminal minds börjar snart, och om jag inte duschar innan kommer det att bli jättejobbigt. Sen kommer jag att vara rädd. För att efter Criminal minds kommer jag tro att det står en psykopatmördare i duschen. Sen kommer jag tro att det står en psykopatmördare utanför duschen. Sen kommer jag inbilla mig att det står nån med en yxa utanför ytterdörren. Å förmodligen kommer jag höra massa konstiga ljud när jag lagt mig för att sova. Så allt blir så himla mycket bättre om jag är nyduschad när jag ska vara rädd sen. Hej tönt.

kärjävlar

Tänk dig en dag i början av november. Tänk dig två tjejer som går på stan. De pratar om kärjävlar och tönterier. Sånt som får en att kräkas lite. De går in på Mique för att kolla på lite grejer. Efter en stund när en av tjejerna står i kassan för att betala, ser den andra nåt som får henne att stelna till. Bli iskall i hela kroppen. Förbannad för att sen lugna ner sig tillräckligt för att gå och berätta för sin vän vad hon just sett.
-Det står ett par där borta och dansar tryckare å tittar varandra i ögonen.

Mitt i affären. Bland folk. Sen snurrar han upp henne för trapporna och lyfter henne. De stannar till för att se varandra i ögonen och sen kyssas. Nu står de två tjejerna och gapar å även personalen i butiken ser spyfärdiga ut. Hur kan man göra så? Har man inga spärrar? Det är så pinsamt att jag inte vet var jag ska ta vägen. Det är nästan att jag hellre skulle vilja se ett mord än det där. Skämmes.

hej livet

Jag är så glad att det känns som att hjärtat ska hoppa ur bröstet på mig. Helt utan anledning. Galet. Har jag blivit drogad?

ego/bloggtorka

Hur bor du: Precis som jag vill.
Brukar du komma i tid: Nästan aldrig. 
Hur lång är du: 166,5 cm
Kan du laga mat: Ja.
Vad jobbar du med/pluggar du: Jag jobbar som personlig assistent åt Rosini.
Vad har du på dig just nu: Raffset och gummistövlar samt en röd fleecetröja lite halvt öppen.
Har du någon fobi: Kräkas. Tönterier. Killar som har långa naglar. 
Hade du en bra kväll igår: Ja =)
Vilket är ditt senaste inköp: Gardiner. Hej kärring.
Din favoritdryck på morgonen: Kaffe.
Var fick du dina senaste pengar ifrån: Mormor och morfar.
Har du sovit i din egen säng inatt: Ja. Var skulle jag annars sova?
Vad hade du sönder senast: En gardinstång. Ja, precis så stark är jag.
Vem snackade du med senast: Nazli.
Varm favoritdricka: Kaffe
Favoritdricka när du är riktigt törstig: Fun light.
Alkoholhaltig favoritdricka: Vin.
När gjorde du senast något riktigt dumt: Jag gör inte dumma saker.
Saknar du någon just nu: Ja. Nazli och Ramia. 
Senaste person du kramade: Min iPhone. Ippe!
Senaste person du ringde: Madde.
Senaste person som ringde dig: Coach.
Vad drack du senast: Kaffe.
Vill du ha barn: Ja tror det. Men bara om jag slipper ligga med nån. Annars nej. Det är inte värt det.
Längtar du till din nästa födelsedag: Längtar? Nej inte direkt jag får ändå inga presenter, å det är ju det de handlar om, visst?
Har rakat dina ben någon gång: Nej. Jag tror inte på personlig hygien.
Är du sugen på något nu: Träning. 
Hur många koppar kaffe dricker du en vanlig dag: En kopp.
Använder du hudkräm: Nej. Jag missbrukar hudkräm.
Attraheras du av män med skägg: Jag attraheras inte av män just nu. Skägg eller no skägg.
Micro-pop eller poppa själv: Kan själv.
Brukar du baka: Lika ofta som jag kommer i tid. Ytterst sällan.
Röstade du i det senaste valet: SJÄLVKLART. På Weise's son. 
Är du nöjd med ditt liv som det är nu: Jag älskar det. Men nöjd kommer jag aldrig bli.
Vilken låt lyssnade du senast på: Love fountain-Tony Rebel.
Har någon annan sovit i din säng inatt: Inte vad jag vet.
Vad tycker du är äckligt: Långa naglar på killar. Spyor. Offentliga ömhetsbevis. Fula tänder. Narcissism.
Har du pengar på mobilen: Nej jag är inget barn.

väder

Frågan är inte OM snön kommer påverka min tunnelbaneresa, utan HUR MYCKET den kommer att påverka? Ska man åka kanske en timme tidigare, eller två? Nu är tiden kommen. Tiden då alla bittra vinterhatande Stockholmare ska gnälla på SL och på snön. Alla statusuppdateringarna på fejjan handlar om vädret. Svenskar--> Väderbesatta.

sleep with one eye open


kräks på mig själv

Vem är den här julbesatta människa som har tagit över min kropp? Är det ett ålderstecken? Betyder det att jag vill bilda familj och slå mig till ro? Betyder det att jag är psykisk sjuk? Jag har ALDRIG längtat efter snö och jul. VAD HÄNDER MED MIG? Jag är rädd.
Jag vill julpynta. Hugga ner en gran och släpa hem. Lyssna på julmusik och klä granen med vänner. Mysa framför en brasa. Åka släde. Gå på julmarknad. Dricka glögg och julbaka med små söta barn. I rödrutigt förkläde. Kramas. Mysa.
What the fuck?

när min hund trodde han var katt

Obs. Vill klargöra att det INTE är min leopardmönstrade kattställning.

hat mot min bäddmadrass

Jag hatar min bäddmadrass mer än allt. Mer än folk på fel sida av rulltrappan. Mer än Rasism. Mer än Per Gessle. Mer än allt annat som man kan tänka sig att hata. Den är värdelös. Varför lyssnade jag inte på den stackars kille på IKEA som sa att jag skulle köpa en dyrare bäddmadrass? Varför köpte jag den billigaste bäddmadrassen? Äh, tänkte jag. Hur dålig kan en bäddmadrass vara? Så dålig att den FÖRSTÖR DITT LIV. Varje morgon och kväll måste jag bädda om sängen. Varje morgon när jag vaknar är bäddmadrassen en boll i ena hörnet av sängen. Lakanet i en boll i ett annat hörn. Förbannade billiga jävla bäddmadrass. Du ska få brinna i helvetets gapande käftar. Så fort jag har råd med en ny bäddmadrass. Å den bäddmadrassen ska vara tung som cement. Orubblig. Jag ska sova som en prinsessa i den. lagom mjuk, lagom hård, totalt orubblig. Tills dess, får jag väl sova på den här guds förgätna bäddmadrassen som inte sköter sitt jobb.

mina bästa vänner ben och jerry


testo

JAG SKA TRÄNA IDAAAAAAAAAAG. Jag är lyckligast på jorden.

kärlek

Min kära mormor och morfar. Mina vapendragare. Bäst i världen och alltid på min sida. Som är stolta över mig för att jag äter upp maten och för att jag kan knyta skorna själv och blir galet imponerade när jag lagar mat. (Hej jag är 28)
Var där och åt middag igår. Mormor berättade om de två gångerna hon blivit slagen. Ena gången på en båt i Grekland. Av en österrikiska på en bänk som vägrade flytta på sina väskor. Mormor blev förbaskad och tog väskorna och slängde de på marken. Min mormor som alltså är hundratrettio centimeter över havet och väger två kilo. Hon fick en smäll och började gråta. Andra gången skulle hon hjälpa en knarkare i gamla stan som stod å "hängde" . Mormor hoppar (!) ut genom fönstret och går fram till knarkaren och frågar "Mår du ok?" . Då svingas en väska i mormors huvud och hon ramlar ner på marken och börjar gråta. Hela restaurangen kommer nu ut för att ta hand om henne. Morfar skrattade så han grät under hela tiden mormor berättar det här. (Fast han var med) Sen diskuterade vi även könsord och försökte få mormor att säga fitta. Men hon vägrade. Hon svär inte så ofta. Å som vanligt hade de fixat en dejt åt mig, vilket verkar vara deras viktigaste uppgift i livet. Min mormor har gett ut mitt nummer förut och jag tvivlar inte en sekund på att hon kan göra det igen. Morfar sa "Kan du inte bara gå ut och knulla på nån? " JA DET ÄR SANT.  Sen diskuterade vi även hur min framtida man ska vara för att jag ska kunna va ihop med han. Han måste vara löjlig och larvig och känslosam och kvinnan i förhållandet.
Så fick jag en slant å sen åkte jag hem. Kärlek.

björk

Det jag älskar allraallraallramest med min lägenhet, det är björken som bor utanför mitt sovrumsfönster. Det är det bästa som finns att lyssna på när det blåser i björken på sommaren. ÄLSKART. Å nu är den så där höstfin också. Kan ligga å stirra på den på morgonen i timmar. Eller i alla fall en kvart. Finafina träd. Ska göra en facebookstatus om min björk så alla vet hur mycket jag älskar den. Kolla bara vad jag ser när jag öppnar ögonen på morgonen. Magi.

så blev livet ganska kul för en stund


bok

Jag tror jag ska skriva en bok. Titeln ska vara: "Hur man kan leva sitt liv utan att vara i vägen eller irriterande, å annat common sense som folk inte verkar ha. " Kanske lite lång titel.. Annars kan den, kort och gott, heta "Hej idiot flytta på dig å håll käft."

märkligt uttryck

Trampa i klaveret.

"Klaver eller klavér är ett samlingsnamn för alla musikinstrument med klaviatur (pianon, orglar, klavikord, cembali etc. samt elektriska pianon). Ordet är gemensamt medtyskans "Klavier" (betyder idag helt enkelt piano) och franskans "clavier". I Sverige kopplas det även samman med "handklaver" som i folkmun betyder dragspel."


Varför skulle man trampa i ett instrument? Å om man gör det är det verkligen så dåligt?

det är tanken som räknas

Om jag inte kommer in på skolan jag sökt så ska min chef ringa och hota dem. "Då har de ju fel."  Det känns bra tycker jag. "Det är ju inte sååå olagligt?" sa hon. Absolut inte.

dagens facebookstatus

"Det är så värt att vakna av att sonen som varit magsjuk inte bajsat under natten men på morgonen kämpar lite för att få ut bajset. Woho, inget rinn längre!!"

"Lea är helt faschinerad över sitt gröna snor som bubblar"

Alltså om jag NÅGONSIN skriver en sån här statusuppdatering så har ni alla min välsignelse att tortera mig till döds.

hoppa in i duschen

Äh men jag hoppar in i duschen då. Varför säger man så? Det är ju inte en jävel som HOPPAR in i duschen? Som om man skulle ta sats och hoppa från soffan in i duschen. Eller hoppa jämfotahopp hela vägen.

till madde

"Ledsagardag med rosini.blogg.se. Sen mys på gymmet med Rammstein och en jävla lång backe. Nu vet ni. Är det här man sätter ett hjärta? Eller är det i början av statusen? Ja just det jag glömde att säga: Jag gillar inte dödliga sjukdomar, gillar min bror/syster/mamma/granne/kollega/vän. Kommer förmodligen äta pasta till lunch å så älskar jag mitt barn. Som är nyfött. Viktigt att skriva det här eftersom mitt nyfödda barn KAN läsa. Å min älskling som jag varit ihop med i fyra hjärtan. Jag kan inte säga det till honom även fast vi bor ihop. Ironi. Nej absolut inte."

dusch

Jag är så jävla trött på att duscha. Jag duschar mer än vad jag inte duschar. Jag orkar inte mer. Min hud trillar snart av. Dessutom blir man bara mer och mer lat ju fler gånger man duschar. Äh, jag skiter i att raka benen. Äh jag skiter i att tvätta håret. Äh, jag struntar i balsamet. Ufft, vem orkar göra inpackning i håret. Snart kommer jag inte ens orka sätta på vattnet. Bara stå där en stund. Men det värsta är inte själva duschandet egentligen. Det är alla sysslor man MÅSTE göra efter duschen. Torka håret, torka kroppen, va blöt om fötterna, smörja in sig, topsa, vänta på att krämen ska gå in i huden så man inte kladdar ner kläderna (vilket tar cirka 12 timmar om man har produkter från The Body Shop). Från och med nu är det turkdusch som gäller, tackhej.

dagens facebookstatus

"Sätt det här som din status om du är ihop med, förlovad med eller gift med den mest fantastiska kille du någonsin träffat. Sätt antalet hjärtan förså många år ni varit ihop ♥♥♥♥"



Man tror knappt att det är sant. SÅ töntigt är det.

gymfolk

Jag hade sällskap med en kollega hem från gymmet. Vi pratade om vilka könsord som passar bäst att skrika när man tränar. Han tyckte fitta. Jag skriker hellre hora. Givande samtal.

bittra mamman

http://tvaapplenhog.bloggo.nu/

wii

18 på väntelista till BodyPump hej egot tack hej.

hej jobbet

Jag viker tvätt och städar garderoben. Är man arbetsskadad om man sorterar kläderna i en ordinariehög och en träningsklädshög innan man viker och hänger in de i garderoben? Illa.

hej bullen

Hej bullen. Jag är en tjej på 28 vårar som just insett att jag har rött nagellack på tårna och rosa nagellack på fingrarna. Vad ska jag göra? Ha rött på alla naglar eller rosa? Ta bort nagellacket på tårna och behålla det på fingrarna? Ta bort nagellacket på fingrarna och behålla det på tårna? Jag vet inte var jag ska vända mig. Snälla. Hjälp. Hälsningar/ Livskrisen_82

morgonrock

Mitt mål idag är att ha morgonrock på mig hela dagen. Och tofflor. Jag vet. Det var ett jävla tjat om morgonrocken. Men jag hittade den igår. Hade glömt att jag äger en morgonrock. Morgonrock. Kan var ett av de töntigaste orden. Även ett av de töntigaste plaggen. Men ack och ty, så förbenat skönt. Nu kan vi snacka "go commando" till 100%. Så jävla naken men ändå så jävla påklädd. Inte många plagg som fixar det. Endast the morningrobe. Synd att det inte är socialt accepterat att ha på sig morgonrock utomhus. Om det inte är så att man bor i ett radhus. Då är det ok att stå på tomten med en kaffekopp i ena handen och en tidning i andra. I morgonrock. Eller som mina föräldrars granne. I vita y-frontkallingar. Mitt på ljusa dagen.

dagens top 5

Top 5 mest irriterande programledarna
1. Hon som pratar i bakgrunden på "Ensam mamma söker". Hon måste ju vara en idiot. Alla i det där programmet är idioter. Fjantiga idioter. Med fjantiga röster. Pinsamt. Å ändå är jag hooked.
2. Tom Bergeron. Han i Americas funniest homevideos. Herregud håll bara käften och visa klippen. Du är inte rolig.
3. Petra Mede. Helt klart den mest irriterande kvinnan i Sverige.
4. Erik Haag. Sluta prata som en fjortonårig flicka.
5. Måns Möller. Sluta prata.

coach

Jag har en coach. Han tränar mig så jag ska bli stor och stark. Här om dagen sa han till mig: "Du ska göra 100 armhävningar om dagen från och med nu" . Japp okej, det är alltså tio armhävningar i timmen cirka. Vilket alltså leder till att jag nyss gjort 20 armhävningar i morgonrock. Känns fullt normalt. Igår efter träningen sa han "Det är snart dags att sluta med mysträningen och köra igång på riktigt". Jag vet inte riktigt vad det betyder? Ska jag börja jonglera med elefenter eller vad? 100 armhävningar om dagen, är det mysträning? För att man tränar i myskläder?  Är lite rädd. Men mest taggad. Träning är utan tvekan det absolut roligaste och bästa jag vet.

RSS 2.0