lunkan

Alltså den här reklamen med Henke Lundqvist. Head n shoulders..Jag skäms ihjäl varje gång jag ser den. Dör lite av pinsamhet. Är det här nåt han är stolt över eller? För det första, mjällschampo. För det andra, världens töntigaste jävla kommentarer. SKÄMS PÅ DIG.

gråtfest

Nu är det "Spårlöst" på tv. Ååååh gråtfest. Älskart. Älskar happy endings. Älskar att gråta.

pigg som en mört

Man vet att man är en ansvarsfull och bra vän när man vaknar med ett ryck klockan 4 på natten och inte kan somna om för att man ska skjutsa sin vän till läkaren kl halv åtta. LIVRÄDD för att försova sig. Även fast jag inte försovit mig på cirka 10 år. Hej inre stress.

inkörsporten till anabola

Mina bröder är 19 år och har börjat styrketräna. Jag sa till dem att det är bra att få i sig nåt direkt efter träningen, exempelvis kosttillskott. Typ proteinpulver, å en banan till. Mm jättebra idé tyckte jag. Lär dem lite så de bygger upp sina muskler och får tillväxt. JÄTTEBRA. Till jag idag åkte förbi mamma för att dricka en kopp kaffe med en utskällning till.

MAMMA: "Du får inte säga till dina bröder att ta tillskott det är inkörsporten till ANABOLA!! Varför ska man hålla på med massa pulver, det räcker väl med att äta mat?!!"
JAG: "Mamma det är PROTEINER bara ta det lugnt, det är inte inkörsprten till anabola."
MAMMA: "Johoo det börjar med proteiner och sen ska de hålla på med massa annat. Anabola å knark och sen är det kört."
JAG :"Det är ju som att säga att vitaminpiller är inkörsporten till amfetamin och extacy. Piller som piller liksom"
MAMMA: "fnys"

Så akta er nästa gång ni funderar på att dricka en gainomax jordgubb. DET ÄR INKÖRSPORTEN TILL ANABOLA! Sen går det utför. Kriminalitet, prostitution och hemlöshet. Allt börjar med en gainomax.

nytt sängbord


kunde inte sagt det bättre själv


argast i stan

Fy fan va arg jag har varit idag. Det är helt sjukt va man blir knäpp av hormoner. Dessutom var jag så hungrig när jag var på väg hem från gymmet att jag hade kunnat döda någon. På riktigt. Bara idioter ute som vanligt. Varför måste folk vara så irriterande när jag är hungrig och arg? Nån jävla tjej/flum/konstnärsperson som satt framför mig och pratade i telefon heeeela vägen, om nån snubbe som skulle göra en enormt stor glasskulptur, måla den blå, åka ut i skogen och gräva ner den. Jag ville ta telefonen och trycka ner den i halsen på henne. Å på gymmet. EN person som DRÄNKT sig själv i den äckligaste parfymen någonsin. Sen har vi även alla gubbar som tränar i samma kläder sjuttielva ggr och går omkring och luktar disktrasa som man torkat upp sur gammal mölk med för fyra dagar sen och inte kramat ur. För att inte tala om flip-flopkillarna(varför tränar aldrig tjejer i flip-flops?) som ska äckla runt i sina bara fötter. Sen har vi även snubbosarna. Som stirrar. Vad man än gör så känns det som att de väntar på att man ska köra en pole-dance mitt på gymmet helt plötsligt. SER JAG UT SOM EN SLITZBRUD? Nej just det sluta glo då.
Å sist men inte minst dessa jävla idioter som kommer fram medan man håller på å sätta pers eller kör så tungt att man går av, å ställer en fråga. Ser det ut som att jag vill prata med dig just nu? NEJ.
Oj. Skönt att få ur sig lite aggressioner. När jag ändå är igång: Jag hatar även snö, vinter, rasism, egocentrerade människor, sushi och Petra Mede. Pusshej.

rosanna i ett nötskal

Kamera i ena handen, dagens i andra.

saker man kan göra istället för att plugga, del sex

Göra en önskelista på bikinis från victorias secret till Rosanna som ska till Dubban om en vecka. Detta kommer bli dyrt. Tur att jag är rik som ett troll.


trött

Jag är trött idag. Så trött att jag glömde bort var jag parkerat bilen. Fick gå och leta innan jag kom på var den stod. SÅ TRÖTT att jag hällde proteinpulver i kaffebryggaren istället för kaffe. Å så lite tvättid på det. Underbart.

eh

Å jag sjunger absolut inte med.

pinsamtjejunderstreck82

Jag lyssnar ABSOLUT INTE på Whitney Houston's greatest hits. Å absoluuuut inte på didn't we almost have it aaaaaall...Det är rena rama lugnafavoriterstämning här.

kalla mig laila


dagens citat

"Jag har lyssnat på Grenade 38 ggr idag. Nu 39."

ge mig en karl

Måste alla män se ut som pysslingar? Med yttepyttesmå lena händer. Storlek 38 i skor. Noll skäggväxt. 150 cm långa. Kropp som en barbiedocka. VAR ÄR ALLA STORA STARKA MÄN???

tre iPhonetöntar på kondis


frankie say relax


sportfolk

Så här är det när man jobbar/tränar med sportfolk som är tävlingsmänniskor.
Andreas: Vad får jag om jag träffar papperskorgen med äppelskruttet?
Jag: Du får ett straff om du missar. Armävningar med Sanne på ryggen.
Andreas: DEAL! (extremt exalterad)
Ja ni kan ju gissa hur det gick för Andreas att pricka papperskorgen...

fresh prince

Jag råkade gå ut lite igår. Fast jag inte skulle. Råkade gå till EAST. Råkade dricka en öl. Råkade hamna på Sture. Idag är jag trött som ett as, fast jag var hemma innan 3. I blame the cold and the darkness. Min rygg är fucked IGEN så det blir naprapaten imorrn igen. Känns som att nån knivhugger mig varje gång jag andas..Jag är trött och tjurig och lite gnällig. Ikväll är det iaf två, inte en utan TVÅ, filmer med Will Smith. Vilken ska man se? Har sett bägge, men Hitch har jag sett cirka fem ggr, å Hancock bara en gång. Älskar Hitch. BARA för att "Kingofqueens-whateverhisnameis- thefunnyfatdude" är med. Vilket jävla meningslöst inlägg. Hejdå.

söndäjj som emo skulle sagt

Söndag. Köra bil. Klappa hundar. Träning. Köra bil. Klappa hundar. Dricka kaffe med mamma. Köra bil. Måla möbler. Hänga tavlor. Drömma om framtiden.

älskade björk jag längtar till du är grön igen


positivt as

JAG ÄLSKAR LÖRDAGMORGNAR. Även fast jag pluggar på distans och ALDRIG har tider att passa å lökar omkring i mjukisar mest hela tiden utan smink med skitigt hår, så är det nåt magiskt med lördag morgon. I fyra timmar har jag inte gjort ett skit. Bara lallat omkring i min lägenhet, lyssnat på musik, druckit kaffe och smidit planer för framtiden. Mysmysmys. Idag är en mysdag. Det gäller att hålla sig sysselsatt när man har vilodag. Så man inte råkar träna. Ska köpa målarfärg idag, å sen gå på konditori med Ida och Madde. Sen blir det mera mys med mormor och morfar. Vi ska käka italienskt och prata om livet. Vem vet vad som händer efter det. Kvällen är helt öppen. Bäst av allt jag har BIL en hel vecka från ikväll. Hade det inte varit så fittigt kallt hade jag sovit i bilen. BTW. Igår persade jag i bicepscurl. Idag har jag sån förbannad träningsvärk i biceps att jag vill slita av mig armarna och kasta dem på mig själv. Bra pass igår. Dubbel bemärkelse för er som fattar. There was touching inwolved. HAHA. ÄLSKARLIVETIDAGFASTDETÄRSÅJÄVLAHORKALLT.se

mitt nya duschdraperi

Det är faktiskt inte lika svårt att ta sig in i duschen när man får vila ögonen på det här mönstret från år 1965. ÄLSKA RETRO.

my back

Jag har sträckt mig eller nåt. Jag har känt länge att det är dags för ett besök hos farbror naprapaten, men skjutit upp det så klart. Vad annars. Såååå igår när jag skulle sova så vände jag mig lite väl häftigt för min höga ålder. SMACK sa det och det kändes som att ryggraden bytte plats med skulderbladet och att muskeln där mellan släppte från fästet. Jätteskönt! Nu kan jag inte röra mig. Har sovit fyra timmar. Fittrygg. Tur man har vänner då. Drog iväg ett sms å vips har man tid hos naprapaten klockan 11.30. JAG SKA LÄRA MIG ATT GÅ PÅ MASSAGEBEHANDLINGAR SÅ MINA MUSKLER SLUTAR HATA MIG.

jag vill ha den här hårfägen

Can I pull it off?

jag som fjortis

Det här är insidan av ett fotoalbum som jag gjorde cirka 1998 då jag var 16 år. Vilken jävla tönt jag var.

såna här mms får jag av mina vänner

"rööööööv-tomaten"

www

"The World Wide Web is the only thing i know of whose shortened form "www" takes three times longer to say than what it´s short for"
- Douglas Adams

skrik mig inte i ansiktet

Igår när jag kom hem från träningen tänkte jag att jag skulle vila idag. Det gick asdåligt att träna. Fanns ingen rolig kompis där som kunde passa, så jag fick be den irriterande killen på gymmet att passa när jag körde bänk. Han ska alltid ifrågasätta och kommenter allt man gör, i vilken ordning man gör det och dessutom sa han igår: "Jag vill att du gör såhär". URSÄKTA? Är du min coach? Nej. Shut the fuck up then. Jag hatar när folk skriker på mig när jag tränar. Jag blir lack. Vill be dem dra åt helvete och hålla käften. Han lutade sig fram och verkligen SKREK i mitt ansikte. Borde spottat han i fejjan. Men jag känner inte honom tillräckligt bra. Hade det varit Mayeh hade jag gjort det. Å andra sidan skulle hon inte skrikit mig i ansiktet. Hon vet att det inte "går hem" så att säga. Herregud va vi måste låta när vi tränar. Hon tjattrar å håller på. Jag säger Håll käften. Raka rör. I alla fall. Jag vill inte vila idag. Jag vill träna. Men borde kanske vila? Eller. Måste man vila om man inte vill? Kan man inte bara köra på till man känner att man inte VILL gå till gymmet? Får se. Ska äta och sova lite middag. Sen träna :)

läskig film

"Scary Movie" är på tv. Den är så dålig att jag skäms. Ändå har jag gapskrattat vid flera tillfällen redan. Pinsamt.

wise-ass

Svar till dig som tror att du är ett WISE-ASS: Jag skrev i mitt inlägg att det är OK att gnälla lite. Jag skrev att jag var less på fb-statusarna. Det är min blogg och jag skriver va fan jag vill, gnäller på va fan jag vill. Passar det inte kan jag varmt rekommendera kissies eller kenzas blogg. Capice?

sol

Idag har jag solat solarium. Jajjemen. Hela sex minuter. Det tragiska är att jag fick färg. AV SEX MINUTER. Så länge sen är det min hud blev exponerad för sol.

ge mig

MEN FÖR I HELVETE jävla fittväder jag orkar inte mer! Det är för kallt. Det är för mycket snö. Det är för mycket vinter. Folk är magsjuka till höger och vänster å jag går som på nålar. Om nån så mycket som andas på mig nu får jag panik. Åh vinterhora ta slut nu jag vill ha vår och sol och kärlek och grönt gräs och blommande träd i kungsträdgården(som jag alltid ändå lyckas missa) och converse och afterwork fast jag inte jobbar. NU!

vecka 25 ser det ut så här

SAJJKED!!!!!!

turken

Mina grannar älskar nog att jag fått ett par högtalare. De ÄLSKAR nog att jag lyssnar på turkisk musik klockan 9 på morgonen. BodyPumpmusik mitt på dagen. Arabiskt på eftermiddagen. Sen blir det tyst några timmar. För att avsluta dagen med lite Alicia Keys. Undrar om de har nåt smeknamn på mig? Typ "den arbetslösa hobbyaraben" eller "mjukisbyxturken" . De LÄR ju tro att jag är arbetslöst white trash. Men det är lugnt jag bjuder på den.

lite klag

Är det inte sjukt att man kan vara för trött för att gå och lägga sig? Jag gör alltid så här. Bara för att jag är för trött (inte lat) för att gå å göra mig i ordning för sängen,  så sitter jag uppe två timmar extra. Man blir ju himla mycket piggare på de två timmarna. Det är en fröjd att sedan skutta till badrummet för att borsta gaddarna och tvätta ansiktet med ansiktstvätt OCH ansiktsvatten. Självklart passar man på, eftersom man är så pigg, att köra lite peeling i ansiktet också. Icke att glömma: tandtråda och sedan syna varenda pormask i sjuttio år. Det jag älskar allra mest och ALLTID gör på kvällen innan läggdags så man slipper göra det på morgonen, det är att ta bort nagellacket. Nej jag låter det aldrig sitta kvar så länge så att jag ser ut som en tjackhora till slut. Nosöribobb. Det är ordning på mig.
Fan det är ju inte konstigt att man inte kan sova sen när man väl lägger sig i sängen. Helt uppe i varv efter allt fixande och trixande. Det är förjävligt att vara tjej. Tar sån tid och energi.

kebabkim

Idag åt jag kebabpizza med Kim. Det var hennes första kebabpizza någonsin. Jag fick äran att närvara. Hur kan man aldrig ha ätit en kebabpizza? Tror kebab var det första jag lärde mig äta när jag var bebis.

officiellt hjärndöd..

...är man om man inte klarar att lösa "modekrysset" i Sofis mode. Å då googlade vi allt. Det som vi inte hittade på google hittade vi på synonym.se. ÄNDÅ lyckades vi inte med hela. Två personer. Till och från i tre timmar. PINSAMT.

hur kul som helst

FYLLEFILM

smart

Rosanna vet vad en HOB är för att hennes syster brukar säga att hon är en.

korsord

När man måste googla röven av sig för att lösa korsordet i Sofis mode då vet man att man förmodligen borde läsa en bok eller två. Istället för att läsa Sofis mode å inte ens orka läsa Aftonbladet som följer med.
Å när man sitter två personer en lördag kväll klockan 23 å löser korsord tillsammans så bör man kanske skaffa sig ett liv.

fyllot

Rosanna sitter å kollar på filmer när hon är full. Hon undrar varför vi inte bara kastar ut henne i trapphuset. Jag vet inte varför. Vi känner ett visst ansvar för dig Rossi. Även om du är jävligt högljudd och jävligt full. Lite jobbig if you will. Men det blir ingen fest utan Rosanna, så är det bara. Rosanna du ÄR förfesten. 

höjden av lathet

Höjden av lathet. Det ska jag berätta för er vad det är. Det är när man ätit mat utan svartpeppar i en månad för att man inte orkar fylla på sin pepparkvarn. Det är den billiga IKEAbäddmadrassen all over. Min billiga STORA svarta pepparkvarn från Classe Ohlsson. Som är helt värdelös. För det första måste man bryta upp den när man ska fylla på, sen måste man PILLA in ett pepparkorn i taget. Vem orkar? Å jag kommer ju alltid på detta under tiden jag lagar mat å då är det för sent liksom för då har jag fullt sjå med att släcka bränder samtidigt som jag gör sjutton andra saker. Till nästa gång ska den vara påfylld tänker jag. Varje gång.

aldrigvila

Idag är åttonde dagen utan vila. TRÄNATRÄNATRÄNAätaätaätaSOVA. Men nu känns det. Överallt. Å jävlar va hungrig jag är. Hela tiden. Jag älskar mitt liv. Jag längtar till nästa träningspass när jag går från gymmet. Det är det första jag tänker på när jag vaknar å det sista jag tänker på när jag ska sova. Jag älskar träning.
ALDRIG VILA!

va? vinter? vadå? i sverige?

Alltså vad är grejen med väder å svenskar? Jag fattar inte hysterin. Ok att man gnäller lite och är less, men att ALLA på FB måste göra statusuppdateringar om att det snöar och om SL. HALLÅÅÅÅÅÅÅÅ????? Du bor i SVERIGE. Du bor inte i MIAMI. Det snöar i det här landet. Det är vinter i sex månader VARJE JÄVLA ÅR. Har du inte fattat det än? Det är februari, vad tror du? Att det ska blomma? Det kommer snöa och va fitthorväder till april. MINST.
Så håll käften eller flytta.

låssmed

Telefonen ringer. Jag svarar. Det är Rosanna. Hon svär och skriker. "Vad händer?" frågar jag. "VRÅL. MIN JÄVLA NYCKEL HAR FASTNAT I SOPRUMSDÖRREN, å jag ska till jobbet vad ska jag göra? VRÅL. "
Ja. Jag är låssmed och vet precis vad du ska göra. Jag vet ALLT.
Mitt svar: "Lämna nyckeln i låset å dra. Det ordnar sig. Ta med dig de andra nycklarna bara."

saknar min bästis


idiot

Jag är en idiot. Kommer ofta på mig själv göra följande IDIOTISKA saker:
  • Leta efter mobilen när jag pratar i den. Eller ännu värre..Tro att det ringer, säger till den jag pratar med jag tror det ringer, fast jag redan pratar i telefonen och inte har hemtelefon.
  • Sätter i hörlurarna i öronen på tunnelbanan. Åker tio minuter. Kommer på att jag inte satt på musiken än.
  • Dricker utan att öppna munnen. Eller tippar glaset innan jag nått läppen.
Tack å hej.

feber?

Knökfull tunnelbanevagn. Normal kille i 25-årsåldern. Jacka, mössa, vantar, ryggsäck. En termometer i käften.
Termometer i käften på tunnelbanan. Hur i helvete stressad får man bli? Hur LITE tid har man när man måste kolla tempen på tunnelbanan i rusningstrafik? Väldigt lite tid. VAD ÄR DET FÖR FEL på folk? Jag förstår inte. Snart sitter väl nån idiot och klipper tånaglarna på t-banan. Då ringer jag fan polisen.

candy

Jag är så jävla godissugen. SÅ JÄVLA. Vet ni vad jag hatar? När folk säger "Ta ett äpple!" när man är svinsugen på godis. Jag vill inte ha nå jävla äpple! JAG VILL HA GODIS! Eller folk som säger "Ha lite salt i" när man säger att havregrynsgröt är äckligt. Det hjälper ju inte ett skit. vad ska jag äta? Jag har ingenting hemma. Det värsta av allt är att min vän kom hit med ett halvt kilo lösgodis i förrgår, sen lämnade han kvar det. Jag slängde det utan att ta en endaste liten godis. Ligger i soporna. Är det äckligt att plocka upp det igen? Ja det är det. Det kan jag inte göra. Eller? Kan jag det? Miranda gör ju det i SATC. Då borde det vara ok. Fast hon plockar upp kaka. Det här är ju godis. Ååååå. VILKA PROBLEM jag har. Nä. Jag tar en morot istället. Tror minsann jag har sockerärtor också.
"MMMMMMMMMM" (Läses med ironisk ton)

man

"Hej jag heter Mikael. Jag är trygg i min manlighet. Därför tränar jag i tajts och har min rosa laptop i ett rosa paljettfodral. "

saker man kan göra istället för att plugga, del fem

Kolla lägenheter på hemnet fast man inte ens ska flytta.

stockholm i mitt hjärta


det är så lätt att glömma om man inte skriver i kalendern


spökjagarn

Kommer ni ihåg att jag berättade om en modemedveten kille som jag spanade in sist jag var på Ambassadeur? Han hade en svart tröja med ett grönt monster på magen. På ena ärmen stod det med grön text "GHOSTBUSTERS". Han var på Sture igår. I samma outfit. Det är tydligen hand "gåutoutfit". Å på vägen dit berättade jag för Emilia om den gången jag var på Amba å det var en kille där med ghostbusterströja. Asså va? Är det nån som skämtar med mig?

dagens top 5

Top fem saker man kan göra när man är singel och bor själv:
1. Äta middag i soffan med fötterna på bordet och tallriken strax under hakan.
2. Ha sina fulaste mysbyxor, raggsockar, en gammal rosarandig peyton å en stor ullkofta på sig(även kallad porrkoftan). Noll smink och vara allmänt ful utan att behöva bry sig.
3. Inte behöva raka benen.
4. Kolla på vad man vill på tv. Gråta till vad man vill på tv utan att bli retad.
5. Sova som ett kryss i en stor skön säng utan att bli väckt av en jobbig stor man som snarkar, eller flåsar på en, eller värst av allt får för sig att störa min prinsessömn genom att stryka mig på kinden när jag sover. VAR GOD STÖR EJ.

tant

Fredag kväll. Klockan är tjugo över tio. Jag sitter i min soffa, i mysbrallan såklart. Kollar på "Broarna i Madison County". På SVT. Äter brieost. Behöver bara sätta på mig fårskinnstofflorna så är kvällen en fulländad kärringkväll. Jag är en tant. Det måste jag ta igen imorrn kväll. Då ska jag vara en ungdomlig hora. Puss å gonatt.

döende?

Varför fjällar jag på näsan? Det finns DEFINITIVT noll solbränna där. (Eller nån annanstans på kroppen..) Hade jag hetat Rosanna hade jag trott att jag var döende nu.

äntligen

Ledig helg. Underbara lediga helg. Jag ska träna ihjäl mig. Shoppa. Sola. Gå på födelsedagsfest och dricka öl. Gå till Stures och dansa röven av mig. Träna bakis. Äta pizza. Mysa <3

wii

Hej. Imorrn ska jag träna. Hejdå.

and I ask you....

Are your friends this pretty?

mardine

www.hobbyturk.se/villintevarasvenne.com

ace of base

Det är en helt vanlig torsdag. Jag startar datorn. Kollar facebook. Startar spotify. What's new? ACE OF BASE har släppt ett nytt album. Nya kvinnliga medlemmar, men killarna (läs gubbarna) är samma som på nittiotalet. ALLTSÅ kom igen nu!!! Jag trodde att jag var säker, att jag aldrig mer skulle behöva se eller höra något så himla dåligt igen. Men jag hade fel. Var är vår värld på väg?

delicato

Nu har jag inte tränat lördag, söndag, måndag, tisdag och idag. JAG KLÄTTRAR SNART PÅ VÄGGARNA. Fan detta är olidligt. Hals-AS kom igen bli bra nu. Inte lika svullen iaf, alltid nåt.
PS. Jag har ätit åtta delicatobollar på två dagar. D.S

erkänner

Okej. Jag hade faktiskt en jazzbyxa. Från stay in place. En så kallad workoutbyxa. Jag vill dö när jag tänker på det.

kärlek


jazzy

Kommer ni ihåg jazzbyxan alla envisades med att ha på sig på 90-talet? Vad tänkte de?

mitt så kallade liv

Okej. Den här dagen vill jag berätta för er om. Den har varit mycket händelserik. Jag gick upp vid 9 cirka. Åt yoghurt och två knäckemackor med två kokta ägg på. Jag hade även örtsalt på mackorna. Sen drack jag en halv kopp kaffe. Gick till affären och hämtade ut ett paket å handlade. Gick förbi tvättstugan och bokade tvättid. Hem, hämta tvätten, tvättstugan igen, slängde in tvätten. Gick till en annan affär å hämtade ut ett annat paket. Handlade igen. Hem, åt lunch och två delicatobollar. Drack kaffe kollade på Ellen. Tvättstugan. Ny tvättladdning. Hänga tvätt å slänga in i torktumlaren. Det blåste en del när jag gick hem från tvättstugan. Kom på att jag hade glömt köpa kaffe. Gick till affären igen å köpte kaffe. Kom hem, åt en delicatoboll, gick till tvättstugan. Hem från tvättstugan, började fundera på att ta tag i disken. Sköt upp det. Funderade på middag. Kom på att jag inte hade potatis. Behövde även en ny flarra Mivitotal. Gick till affären. Handlade. Hem åt middag. Gick till affären, köpte lakrits. Hem. Åt godis, pratade i telefon med en kär vän från Umeå. Pratade i telefon med mormor och morfar. Nu bloggar jag. Jag älskar att plugga på distans.

längtar till drinkar på fridays uteservering


hejdå äckeljanuari

Årets vidrigaste månad är över. Det innebär att det är elva månader kvar till det är januari igen. Elva månaders livskvalitet. Elva månader är mycket. Nu är det bara fucking februari kvar att genomlida innan livet börjar på riktigt igen. SEN ÄR DET VÅR Å JAG KAN INTE FATTA DET! Converse, jeansjacka, inga mer svarta kläder, inge mer vinterjacka.

i shall try

Man kan ju lugnt säga att jag inte LEVERERAR direkt, när det gäller den här bloggen. Men jag ska försöka bättra mig. Gnälla mer. Vara lite bittrare. Jag ska verkligen försöka.

reklam

Jag undrar en sak. Människor som gör reklamfilm. Vad är det för fel på dem? Varför ska alla reklamfilmer vara såååå jävla töntiga? Svennetöntiga. Jag vill skära halsen av mig när det kommer reklam på tv. Värst av allt är reklam för kattmat, tvättmedel och städprodukter. BÄNG. Å smutsen är väck.

RSS 2.0