dagens kund

Tjej i femtonårsåldern:
"Kan du se hur mycket pengar jag har kvar på mitt kort?"
Asså VA? Hur i helvete skulle jag kunna det? Tänk innan du öppnar käften. Tänk.

föräldrar

Asså människor som inte kan åka rulltrappa med sin barnvagn borde låsas in och omyndigförklaras. Hur i helvete tafatt får man bli?? Mongojävlar.

jätterolig frågesport

VAD GJORDE DU FÖR 10ÅR SEDAN? Var 18 år. Levde som en kärring. 
VAD GJORDE DU FÖR 1ÅR SEDAN? Var 27 år. Bodde med mitt ex fast vi gjorde slut i december. 
FEM SNACKS DU GILLAR: Chips, lakrits, popcorn, choklad å rostade mandlar. 
FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN PÅ: Absolut inga alls.
FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR (MÅÅNG MILJONÄR) Ge pengar till hemlösa narkomaner så de kan bli drogfria och leva ett värdigt liv. Resa. Köpa ett hus vid vattnet. Köpa Blair Underwood.
FEM DÅLIGA VANOR: Alltid sen, skjuter upp saker (ALLA saker. Duscha, plugga, diska, tvätta, leva) till sista minuten, kontrollfreak de luxe,  byter kläder sjutton ggr om dagen(har gjort det sen jag var liten), dricker för mkt kaffe.
FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA: Träna. Umgås med roliga människor. Kolla på tv-serier. Leta möbler. Lyssna på musik HÖGT som fan.
TRE SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I ELLER KÖPA: Horskor/strippskor. "Bodybuilderkläder". Nåt i färgen beige.
FAVORITLEKSAKER: Jag är 28 år. Jag äger inga leksaker förutom min iPhone. 
FEM JAG VILL SE GÖRA DENNA UNDERSÖKNINGEN: Ufft . Jag vet inte.

nya stolar

Å lite skräp på bordet.

sjunde himlen

Jag har nu börjat följa "Sjunde himlen". Det är den absolut sämsta, töntigaste tv-serien som någonsin funnits. JAG FATTAR INTE vad det är för fel på mig? Jag sitter mest å suckar eller gapskrattar för att det är så USA/präktigt/kristet/töntigt. Men likt förbannat, så sitter jag ju där varenda jäääävla förmiddag å äter min gröt och tittar på Pastor Camden å hans familj. Skjut mig tack. Detta är inte okej.

stress

Nu har jag styrt upp den här terminen. Jag ska läsa dubbelt och samtidigt utbilda mig till Personlig Tränare. Min almanacka är färgkoordinerad så jag inte ska blanda ihop kurserna. Jag är pedagogisk med mig själv. Om jag fixar den här terminen så kommer jag vara mycket stolt över mig själv.  Den kommer att vara överjävlig och skitstressig, men nyttig för mig och mina brister som nu inte längre ska finnas kvar. Punkt och slut. Har även beställt skolböcker för ettåfem. Känns askul. De pengarna vill man ju inte lägga på någonting annat. Absolut inte.

stockholm i mitt hjärta


pathetic

Hur patetisk är man om man blir lycklig VARJE GÅNG det dimper ner en HM-katalog i brevlådan?

läs inte detta det är jättetöntigt

Fy fan vilken underbar dag! Först en GOD NATTS SÖMN, vilket var längesen det hände. Sen mitt favoritprogram på tv imorse, CHRISTIIIINE. Lagom till min halva halva kopp kaffe jag nu dricker på morgonen. (det tar sig, från fyra koppar till en halvhalv. STOLT!) Sen lunch och fixning. 14.09 drar jag och Rosanna och träffar vår favoritLinnea med den bästa bebisen som finns, Max. Efter det blir det min älskade BodyPump på det bästa centret. Sen hem å käka å sen är det ju för farao Cougar Town ikväll åxå. VILKEN JÄVLA DAG!
Usch vilket töntigt inlägg. AMOOOOR VINCIIIIT OMNIAAAAA. *kräk*

anis

Ett tecken på att man har dålig humor är att man fnittrar lite för sig själv varje gång man ser kaffereklamen där de säger stjärnanis. För att det låter som anus.

saker man kan göra istället för att plugga, del fyra

Kolla på repriser av Desparate Housewifes på dagtid. ELLER kolla på Sjunde himlen två gånger och bli fast så att man nu kollar på det varje dag fast det är världens sämsta serie alla kategorier.

överraskning

(Va fint att det ser ut som att nån har kissat på min vägg så den har blivit äckelgulaktig. Måste genast måla om hallen. Eller inte genast. Typ om ett tag. Nu måste jag sova för att klockan är waaaay past my bedtime å jag är all blogged out. Peace.)

mina kriminella vänner

Jag får ett samtal. Det är en vän till mig som undrar om hon har begått ett brott. Detta har hänt:
Johanna går förbi en vintagebutik. Där ser hon en vit kaninpäls som hon bara måste ha. Hon går in och frågar butiksbiträdet om jackan. Den är undanlagd till nån annan, dessutom är det kö på den om den tjejen inte vill ha den. Johanna som har en höks ögon ser namnet på den som hängt undan jackan. Hon ringer till Sanna i PANIK. Sen ringer hon butiken och låtsas vara den som lagt undan jackan, och att hon inte hinner komma idag, men kan hon skicka sin kompis? Javisst det går bra. In knallar Sanna och köper jackan. Cash naturligtvis, så inga spår leder till henne ifall polisen skulle snoka.. Cause thats how we roll.

nyklippta

Mina vänner har gått och skaffat samma frisyr. Så jävla töntigt.

väggord?

Ovanför sängen? Istället för amor vincit omnia eller carpe diem? Som varenda jävla tacoätande töntsvenne har hemma på väggen. Jag tycker det är ett väldigt bra ordspråk. Å det stämmer ju. Kanske som tatuering?

max

Japp. Jag känner Sveriges sötaste barn. Han heter Max och är så här söt. Han är snäll också. Säger inte ett pip nästan. Å när han gråter så gråter han snällt och inte sådär gällt som alla andra äckliga bebisar gör. Han är ett bra barn för såna som hatar barn. Det är nästan att jag kan tänka mig att skaffa barn. Nån gång i framtiden. Tack Max.

hade glömt

JUST JA. Jag har ju en blogg. Det har jag heeeelt glömt bort de senaste dagarna. Det var inte meningen att göra er besvikna, ni som är mina trogna läsare. Alla tre. FÖRLÅT. Ska skärpa mig.. Från och med NU. Pusshej.

jag skrattar lika mycket varje gång jag ser den här


bra sätt att få kunder till sitt café är att skryta om hur stor toaletten är


nutte

Igår tyckte jag att det var en strålande idé att köpa Nutella. Mm verkligen bra idé att köpa nåt sånt när man har noll självbehärskning vad gäller godsaker. Jag kommer alltså med största sannolikhet äta upp den där burken på en vecka. På bröd. På glass. På kakor. På pannkakor. På pasta. På omelett. I kaffe. I yoghurt. På en sked. Så kommer jag hitta på ursäkter att köpa mer godsaker. Jamen jag har ju nutella hemma, det är ju gott på croissanter. Men vadå, jag har ju nutella hemma, klart jag ska äta pannkakor till middag varje dag. Biggest looser. Here I come. Pusshej.

stresshantering

Kolla på tv utan att samtidigt lyssna på musik, vara inloggad på facebook där man chattar med fyra personer, surfa på nätet, prata i telefon och måla naglarna. Bara sitta. Och titta. Extremt jobbigt när man har stress i kroppen.

saker man kan göra istället för att plugga, del tre

Bygga en tavelvägg och sen låta den ligga kvar på golvet i några dagar så man får gå en omväg till tv:n.

det här är mitt livs motto

"Everything happens for a reason. Every action has a reaction. Always remember that whats meant to be will always find a way to come about."


Eller det är vad jag intalar mig när saker inte går min väg, eller när jag misslyckas. Då känns det genast bättre.

vänner

Mina vänner är alla olika. Jag har vissa vänner som är drömmare. Vissa är logiska. Vissa är gulliga. Vissa är roliga. Vissa är ärliga. Vissa stryker medhårs. Jag vet precis vem jag ska fråga om råd när jag vill ha bra råd som hjälper mig. Jag vet vem jag ska prata med om jag behöver tas ned på jorden. Vem som ger mig ärlig och konstruktiv kritik. Vem som flyger iväg med mig och bygger luftslott. Å ni vet precis vilka ni är.

dagens top 5

Top fem "dagens hat"
1. REA
2. Folk som handlar rea.
3. Folk som går i affärer där det är rea och inte handlar nåt.
4. Folk som går och handlar rea med sina åtta skrikande barn och tre barnvagnar.
5. Folk. I allmänhet.

åh.

Ikväll har Rosanna varit här. Vi har ätit kycklingsallad till förrätt och glass med nougatsås till huvudrätt. Vi började kolla på massa bilder och filmer från i somras. Herregud vad jag längtar till sommaren nu.. Helt galet mycket. 100 dagar (och en timma) kvar. SOMMAREN2010s grej: Skaka på huvudet, räcka ut tungan och ta kort. Helst med främlingar.


dagens citat

‎"Jag deffar så vi äter nåt nyttigt, typ kycklingsallad. Jag ska ju till Dubai snart. Men jag vill ha efterrätt. Typ Ben&Jerrys med chokladsås och nutella" 

vila

Fan vad sliten jag är i kroppen. Trött i lederna. Trött i hinnorna. Trött i musklerna. Stel. Tom. Trött i händerna. Passar bra med tvådagarsvila nu. Åååå jag längtar till måndag. BEN. TUNGA BEN. Jag är sjuk i huvudet och måste skaffa mig ett liv. Pusshej.

horfrö



stresshantering

Värm upp innan träning. Stretcha efter träning. Har man tid att träna så har man tid att stretcha.

ärtan

Sockerärtor är min nya passion i livet. Det är så jävla gott!! Jag hade glömt hur gott det är. Jag älskade sockerärtor när jag var liten. Jaa. Detta är ett inlägg om sockerärtor. Det summerar min livssituation just nu. Det roligaste som hänt i januari är att jag återupptäckt sockerärtan. Kanske lägger upp en bild sen också. Har inte bestämt mig än.

saker man kan göra istället för att plugga, del två

Kolla på SATC och dricka kaffe. I prickiga strumpor naturligtvis.

?

Jag försöker "skapa" en tavelvägg ovanför soffan. Det går sådär. Eller egentligen går det åt helvete. Ska man ha vita ramar? Svarta? Trä? Blandat? Ska jag ha den ovanför soffan? Ska den vara i sovrummet? Eller ovanför matbordet?Ska man ha bara foton? Bara svartvita? Ska man ha random tavlor? Ska man blanda? Ska det vara ordning eller o-ordning? Vad fan är o-ordning för ord? Oordning? Kan man verkligen bara sätta ett o framför ett ord för att det ska bli ett "antiord"?  Otränad, Osugen, Ogammal, Oblommig? Okär? Ohungrig? Är jag hungrig? Borde jag äta lunch? Va ska jag äta? Vad är jag sugen på? Vad är bra mat? Hur mycket proteiner behöver jag idag? Hur påverkar maten min träning? Får jag verkligen effekt av träningen? Kommer jag slå personbästa i marklyft idag? Vad ska jag äta till middag? Kommer jag kunna somna ikväll eller ha sådär fantastiskt mycket vårkänslor som jag har nu för tiden? Kommer snön försvinna snart? Vad ska jag köpa för fina vårskor? När kommer min väska jag beställt? Vad ska jag göra i sommar? När ska jag ha semester? Kommer det vara fint väder? Kommer jag komma in på min utbildning i augusti? Kommer jag finna kärleken? Kommer jag bli gift? Vill jag ha barn? Var ska jag bo? Hus eller lägenhet? När kommer jag dö? Ja, ni förstår. Det är inte lätt det här med tavelväggar.

blomma

Nu börjas det. Säsongen med blommiga klänningar. Hur ska jag kunna stå emot? Jag får inte köpa en enda blommig klänning till. Det är förbjudet. Det är haram. Men de är överallt. På alla hemsidor. I alla butiker. Å värre kommer det bli. SKA STÅ EMOT. SKA INTE FALLA. SKA INTE KÖPA BLOMMIG KLÄNNING. HAR REDAN FÖR MÅNGA.

se upp för dårarna


saker man kan göra istället för att plugga, del ett

Städa garderoben. Rensa garderoben. Färgsortera sina kläder. Vika om sina kläder. Hänga alla galjar åt samma håll.

saker man kan göra istället för att plugga, del ett

Städa garderoben. Rensa garderoben. Färgsortera sina kläder. Vika om sina kläder. Hänga alla galjar åt samma håll.

grattis

Varför firar man egentligen födelsedagar? GRATTIS du är nu ett år närmare döden. Ett år längre fortskriden nedbrytningsprocess. Ett år fetare, fulare, rynkigare. Ett år till med gravitation som innebär hängkropp. Det är ju konstigt egentligen att man firar att man blir ett år äldre. Som att det vore nåt positivt.

antistresskurs

Att sluta stressa.
1. Gå långsamt.
2. Stå still i rulltrappan.
3. Sitt ner när du åker tunnelbana.
Det är skitsvårt. Testa att gå riktigt långsamt när du går själv. Det är nästan omöjligt.

no sense

Dagens dumma uttryck: Marsch pannkaka. Hur i helskotta hänger det ihop? Marscherar pannkakor ofta? Eller är det så att man blir en pannkaka om man inte marscherar? Varför säger man så? Å more important VEM säger så, förutom dagisfröknar?

idiot


fjäderstrykare

Vad händer med mig? Jag är rädd. Detta är inte bra..Jag tror att, och SKÄMS för att erkänna detta, att jag har gått och blivit...r o m a n t i s k. Fyfan. Jag förstår inte hur detta har hänt? Jag kommer på mig själv att le åt romantiska komedier och bli pirrig i magen. Förut hånskrattade jag och tyckte att det var bull. Men nu...är det nästan som att jag önskar att det skulle hända mig. Att nån het kille skulle vara alldeles romantisk och skämma bort mig med kärlek och presenter. Middagar med levande ljus. En fjäderstrykare. Jag har alltid hatat fjäderstrykare. Men nu. Nu vill jag bli fjäderstruken. (Fjäderstrykare=en sån där töntig människa som tar på en med "lätt" hand. Stryker längs armen med fjäderlätta fingrar.) USCH. Har jag en identitetskris? Kommer jag numera vara en tjej som tindrar med ögonen? Är jag nu en flicka? VAD HÄNDER MED MIG? Somebody bitchslap back to sense me please.

pub

Varför måste det vara så förbannat varmt inne på varuhus? Det är ju som ett krematorium. Vill de döda oss? Bränna oss levande? Ska man behöva ha ombyte under vinterkläderna? Shorts och linne? SÄNK VÄRMEN FÖR FARAO Pub, Åhléns och NK. För sjutton gubbar. Å förbjud barnvagnar.

världens sämsta dörr

Min ytterdörr måste ju vara den mest osäkra dörren i hela Sverige. Ett tält är mer inbrottsäkert än min lägenhet. Jag måste minst en gång i veckan skruva fast handtaget och låset. Man ser rakt in i lägenheten genom nyckelhålet. A S B R A. Noll ljudisolerat. Alla i huset hör mina skypekonversationer med Nazli som kanske inte alltid är rumsrena så att säga. MEN. Den är otroligt fin.

maja

Jag har en vän vi kan kalla henne Maja. Hon gick till butiken där hon köpte sin dator, för att det var nåt fel på den. När hon står där med expiditen och lämnar uppgifter säger expiditen:
-"Vi behöver ditt lösenord också, så det får du skriva ner där"...
Maja känner paniken komma krypande. "FAN ÅXÅ, varför måste jag vara så sjuk i huvudet". Hon sansar sig och skriver ner lösenordet till sin dator. 28åriga Maja.
K O T U T T E.

inget liv

Jag har inget att blogga om för att jag har inget liv för tillfället. Ska käka pizza med en kompis imorrn. Då kanske jag får lite bloggmaterial.

för fan

<3<3<3 Jag vill bara se romantiska komedier och vifta förtrollat med ögonfransarna och drömma om min blivande man och blåsa såpbubblor och älska och hjärta och älskling och hjärta igen myyysmyysmyyys <3<3<3

dagens facebookstatus

"MYS ♥ MYS ♥ MYSER MED MIN UNDERBARA DOTTER ♥ TE AMO MI BEBEEEEEE♥"

INTE. OKEJ.

vårkänslor

Jag hade så mycket vårkänslor igår att jag inte kunde sova. Helt hysterisk. 4e januari. Vårkänslor. Jag kan inte hjälpa det, det är som att bara för att det heter vårtermin från och med januari så är det vår från och med januari. Visst? Men sen vet jag ju att jag kommer sitta där och svära i april när det är snöstorm och vara bitter å vilja emigrera. Snälla Gud, Allah, Ödet, vemdetnuärsombestämmer, kan vi få vår i april? Utan snö? Med bar mark och tussilago å massor med sol? SNÄÄÄÄÄLLA?

vinter

Jag har kommit på en sak. På ett år har vi en vår, en sommar, en höst och TVÅ vintrar. WTF? Då är det inte konstigt att man blir less på den värsta årstiden, när den dessutom är TVÅ gånger per år. Är detta rättvist mot de andra årstiderna?

positive vibration

Tisdag. Världens bästa tisdag. Pannkakor till frukost. Min favvoklass ikväll på mitt favvocenter. Dessutom lite plugg.. Två tentor nästa vecka. D E T B L I R S K O J. Nu ska jag äta lunch och beställa ett par vita converse å två par solbrillor. Snart vår. Det gäller att vara beredd då. Ska bli den bästa våren i mitt liv. I can feel it.

det är frågan.


cherry on top

En annan rolig grej med Sara är att varje gång hon beställer en drink vill hon ha körsbär i. Hon älskar körsbär. Här ser ni en delikat redbull/vodka med ett cherry on top. Japp.

allé

Jag har en vän som heter Sara. Hon är mycket speciell. Det är omöjligt att ogilla henne för att hon är så snäll, glad och söt. Av nån konstig anledning så blir hon alltid hackkyckling på våra fester/middagar/fika/hangout...Sist vi var hos henne så frågade Kim vad närmsta busshållplatsen hette. Sara sa då på fullaste allvar: Västberga Ajé. Jag och Kim tittade på varandra och brast ut i GAPskrattets gapskratt. AJÉ???!!!??? "Jamen det heter så, man säger så när det är två L". Ja Sara, i Spanien kanske, men inte i Sverige. Haha. Gullunge!

älskar dig

Min dator har varit trasig. I lördags satt jag å kollade på tapeter på nätet, då hängde sig datorn och sen dog den. Jag har levt i ångest och panik sen dess. Som tur är har jag hjälpsamma kollegor som instruerade mig i hur man gör för att få igång den igen. Jag grät och skrek av lycka när den startade, jag tror jag aldrig varit så lycklig någonsin i hela mitt liv.
Jag älskar dig för evigt MacBook. For ever and ever. And ever..

min blivande?

Kan detta vara min blivande ovanförköksbordetsomstårivardagsrummetlampa? Jag vet inte. Jag vet inte vad jag vill ha för lampa. Jag vill ha alla lampor. Helst alla lampor som kostar 3000 kronor plus. Fast egentligen vill jag inte ha någon lampa. Jag kan inte bestämma mig alls. Det är ju inte konstigt att man får magkatarr med så här STORA problem.

RSS 2.0