no stress

"Är du ute och knullar nåt eller? Vi vill ha barnbarn snart. "

Citat: Min morfar. Hjärtahjärta.

maja hotpants


disktrasa

Hur svårt är det att inte lukta disktrasa? Vad är problemet? Är det jobbigt att lukta gott? Eller har man inget luktsinne? Man måste ju känna om om luktar som en sju veckor gammal disktrasa som legat i sur mjölk i tre veckor och sedan använts till att torka upp en pöl med kiss? Att ha rena kläder är inte jobbigt. Det är till och med ganska trevligt. Att duscha är ganska jobbigt, men man gör det ju i alla fall.. Deo är jätteenkelt att använda. Så det borde inte vara så svårt. Att lukta gott.

shorty

När blev alla killar korta? Alla killar jag ser är ju i min längd. Va fan. Är alla långa killar gifta?

mums


saker jag lärt mig i helgen

  1. ALLA killar är enåfemtio.
  2. Bästa raggningsknepet på krogen är att stå och sura i ett hörn. Kommer fram kille efter kille och undrar varför man inte dansar, ler osv.. Kanske nån slags pappainstinkt.
  3. Att vara nykter på ett uteställe efter kl 3 är inte att rekommendera.
Ja det var väl ungefär det. Bra helg.

iiidiot

Asså. Jag blir så trött. På mig själv. Jag borde plugga. Jag MÅSTE tvätta. Vad gör jag? Jamen gud va viktigt att börja riva fram nå gamla hyllor och måla om dem. JUST idag. Skitaviktigt. Jag är en dumskalle.

rusana


short leggings

Å just det. Låt mig berätta om mitt proudest moment ever. Städade bort vinterkläderna och packade upp sommargarderoben. Hittade ett par.... TRUMVIIIIIRVEEEEEL.....
SHORT LEGGINGS. VITA.
Har aldrig varit mer stolt, aldrig varit mer säker på my sense of style. Nån som vill låna? Jättefint att ha till en tunika från Lindex. Eller DEA.

blue

Jag var ute igår. Skulle möta Rosanna och co. på stureplan halv tolv. Kom hem från jobbet halv åtta. Det är ganska lång tid att göra sig i ordning på. Slutar med att jag får stressa som en GNU å att slänga på mig kläderna i sista sekunden. Kutar snabbare än Bolt till tuben. Svettig som ett as. Inser på tunnelbanan att jag har blå strumpbyxor i cirka en miljon DEN. Fint! Jättefint! När i helvete köpte jag ett par blå strumpbyxor? VARFÖR?

nödvändigt klotter?


idioter

Jag har byggt upp en massa hat på senaste tiden. Hat mot folk som heter töntiga namn på facebook. Kan man inte bara heta det man heter? Nä. Man ska snitsa till det. Gärna ha ett påhittat namn mellan de riktiga. Karin Kärlek Karlsson. Maria Semlan Johansson. TÖNTAR. SLUTA.Hat mot människor som ska hålla på å peppa en i tid och otid. Låt mig vara. Håll inte på. Jag blir inte gladare, starkare eller mer "på G" av dina glada (för det mesta även jävligt töntiga) tillrop. Låt mig vara mig själv. En vägg bakom ryggen och armarna i kors. Där trivs jag bäst. Gärna med foten i ansiktet på nån irriterande jävel. Kanske ditt ansikte?Folk som bara pratar om sina barn. Snälla rara någon. Jag skiter i din unge. Jag skiter i hur det är att vara mamma. Jag kan googla om det är nåt jag undrar om moderskapet. Jorden kretsar inte kring din snoriga och förmodligen fula unge. Man kan ha ett liv även fast man är mamma. (Obs! Gäller ej Max och hans mamma. Max är bäst. Max vill jag veta allt om. Men inga andra äckliga ungar.)Å FÖR GUDS SKULL all denna jävla facebookbekräftelse. Bekräfta sig själv. Bekräfta sin kille. Bekräfta sina bekanta. Hjärtan hit å hjärtan dit.FRAMFÖR ALLT. Killar. Sluta vara enåfemtio. Det är inte okej.
Så. Det var veckans hat. Hejdå.

RSS 2.0