förlåt

hej jag har inte bloggat på hundra år. Det är mycket nu. MYCKET nya intryck, massor som händer. Lovar att bättra mig. Ska komma på nåt bittert till ikväll. hej så länge.
PS. Jag hatar folk som skriver kjam, eller ännu värre, kjamis. Eller ÄNNU värre, KJAMIZAR. Sådär. Lite bitterhet fick ni i alla fall så här på morgonkvisten.

em highwaist shorts


Fiskmåsarna är tillbaka. Nu skaffar jag mig ett skjutvapen.

att ta sig tid att skriva en lapp


vinrött tema på min gata


hur många bor det hemma hos mig egentligen?


knarkar jag?

I natt drömde jag att jag duschade i hallen och att mina grannar kom in och höll mig sällskap. Jag var väldigt orolig över att jag stod å duschade på min ekparkett, för jag ville inte att den skulle bli blöt.

nu är ni avundsjuka va?

Kan vara de tråkigaste böckerna som någonsin skrivits.

att döda en ko

Plötsligt händer det som inte får hända. Jag har inte varit hemma på hela dagen. Ingen mat förberedd vilket betyder att det blir grillad kyckling och keso till middag. Efter världens bästa armpass åker jag hem med protteshakern i högsta hugg. Tänker att jag är farligt hungrig. Så himla hungrig att jag skulle kunna slita en levande ko i stycken och äta den rå. Kommer till affären för att köpa grillad kyckling. redo att mörda för den där jävla kycklingen. Redo att mörda. Punkt. Ganska hungrig tjej upptäcker att kycklingen i min värdelösa affär är slut. PANIK. Vem ska jag döda? Eller vad går snabbt att laga? KÖTT. Naturligtvis. 300g ryggbiff. Broccoli. Banka skiten ur köttet, strimlar det. Steker. Godaste middagen på länge.

störd

Inatt drömde jag att jag hade utsvängda byxor och VÄRLDENS cameltoe. Varför drömmer man något sånt?

tack sl

Idag togs alla tåg på röda linjen ur trafik. Anledning: En städvagn hade körts ner på spåret på östermalmstorgs t-banestation..VAD ÄR PROBLEMET? Lyft upp skiten igen? Hur svårt kan det vara och hur lång tid kan det ta?
Jag fick gå/springa till gymmet, blev en halvtimme sen. För fucks sake.

tre på linjen

Jag har just pratat med mina två bästisar på Skype. En i Jönköping, en i Amsterdam, jag i Stockholm. Senast det hände var vi väl cirka fjorton år gamla. Nu är vi 29 år. Samma samtalsämnen dock..

ganska pepp på sommar

-1 månad kvar till tanto!
-Japp. 2a maj ska vi ligga där som två plockade ogrillade kycklingar med gåshud stora som berg.

slicka

Vrid, slicka, doppa. Är det nån annan än jag som tycker att Oreo's reklam är snuskig?

RSS 2.0