svenne banan


äppelpaj

Keso med äpple och kanel. Det smakar faktiskt inte det minsta som äppelpaj. Det smakar bara som keso med kanel och äpple.

lägg ner

Kan alla som är äldre än 12 år och fortfarande åker skateboard sluta genast?

Tack.

minitanga

Är det ok att beställa en bikiniunderdel som kallas "minitanga" när man är trettio? Sen undrar jag också om det är ok att ha en trekantsbikini med volanger på? I rosa. Over and out.

att vara trettio

Om man tänker mycket på döden, har man en trettioårskris då? Jag tror att jag har en kris. Jag kommer på mig själv att tänka att jag borde bleka tänderna. Å åka på sjutton resor i sommar med mina tjejkompisar. Å att jag faktiskt minnsann KAN ha trekantsbikini i år också, trots att jag är trettio. Navelpiercingen är min enda "vilda grej" så den vägrar jag ta bort. Ja, å sen tänker jag på döden. Att jag ska dö. (pepparpeppar ta i trä) Nån gång kommer jag dö.

Fast sen kommer jag på att jag bor i korridor, och sover i en 80cmsäng. Dricker ur plastmuggar och har två gafflar. Aldrig gör saker i god tid och har varken icakort eller ccopkort. Det är ju inte särskilt vuxet så då borde jag, om man tänker logiskt, vara ganska långt från döden. Annat hade det ju varit om jag hade man å barn och familj och radhus och trädgård och handlede på icamaxi å hade fredagsmys på fredagarna framför tv:n, och vuxenmys på lördagkvällarna (en gång i månaden iaf). Då är man väl i stort sett fem minuter från graven?

I alla fall. Jag tror jag har en kris. Stay tuned.

pussi


OMFG

HERREGUD!!! Ni kommer aldrig kunna tro på det här. Men vet ni vad?


Nåns jävla unge har vänt sig från mage till rygg. Det är sant. Det står på facebook.

RSS 2.0