fiskglass


kärjävel du vet vem du är

Jag har en vän som har blivit en sån där kärjävel. Snart kommer hon skriva statusuppdateringar på facebook som gör att man kräks. Och vill dö. Och döda.

♥♥ ♥Min fina prinz, min darling, älzkling ♥ själsfrände är såååå fiiiin♥han är ju bara för mummmmmsigggg.♥Han har använt bajsborsten efter sig älsklingen, ♥ jag älzkar honom såååå mycket min lilla zmultronblomma ♥♥♥
Dö.

horigt är så jag

Just det. Glömde ju säga. Jag har köpt två stycken genomskinliga toppar. Japp. . Slampigt värre. Det är som att gå ut i bh. Himla vågat. Himla inte min grej. Så jag kommer nog ha ett linne under. Ett höghalsat. Med ärm. Alltså en tröja. Å en kavaj över. Eventuellt en scarf. Jajjamensan nu ska det horas!

nästan död

Jag dog nästan imorse. Låt mig berätta: Vaknade av mig själv klockan 04.55. Fast egentligen var klockan 05.55. Låg kvar i sängen till 7. Nej det här har inget med min näradödenupplevelse, jag ville bara berätta att jag vaknade klockan 05.55. Iallafall. Går ut i köket som en zombie. Ska göra frukost.. Blandar min smoothie/shake. Skär bröd. Skär finger. JA du läste rätt. Det värsta är att jag står och tänker för mig själv, "bäst jag passar mig nu så jag inte skär mig" (det har hänt förr) . Tjoff och rätt in i fingret med brödkniven. Skrek så hela huset hörde. Diverse könsord. Sen kom skräcken. När tog jag stelkrampssprutan sist? Har jag fått stelkramp? Kommer jag behöva amputera fingret? Nu är det kört. Ingen styrkelyftskarriär. Inget drömjobb. Hur fan ska man kunna ha det jobbet med bara en arm liksom? Nu är det kört. Jag kommer att dö. Hittar inget plåster(ja så litet var såret) så jag river upp mitt "första hjälpen-kit" jag har för emergencys. Sliter fram en steril ögonlapp. Lindar den runt fingret. Tejpar med vanlig genomskinlig tejp. Ännu en näradöden avstyrd.

färskt bröd är ett lördagmorgonmåste


lönelördag

Laddar för jobb med Annas härliga spellista. Oj va kul det ska bli att jobba. Det är vad studentlivet gör med en. Man tycker ALLT annat är roligare än att plugga. Jobba, städa, tvätta, ringa mamma, bädda sängen, diska. U name it.

dagens living the dream

Är så trött att jag skulle kunna däcka här och nu. Då inser jag att det står en blå ikeakasse med nytvättade blöta kläder i hallen, som stått där sen klockan 19.00. U N D E R B A R T. Tvättjävel. Nu måste jag ju hänga den innan jag får sova. Sen kan jag ju tala om att jag nyss spillde ut ett glas vatten på min iPhone. Im not loving this day. Thank god it's over. Godjävlanatt.

tredagartilltenta

Jag vet att ni blir avundsjuka på mitt liv nu. Å jag ska göra det värre. Jag har tvättid just nu denna fredagkväll. MYS.

b o r i n g

Jag är så trött att jag inte vet var jag ska ta vägen. Herregud jag har inget liv och ingen matlust. Det enda jag kan tänka mig äta är keso. ??? Inte normalt. Ska äta veggieburgers ikväll. Because im worth it. Fan vilket trist inlägg. Aja, skyll dig själv om du läser det. Hoppas du får en roligare fredagskväll än jag. Puss hej.

157

Insåg just att det är lönehelg i helgen. Å jag jobbar. Detta innebär följande: Vi kommer vara på bra humör.
Tiden kommer att gå fort. Det kommer vara roligt att jobba. Bäst när det gäller det är vi det..

skinn

Jag har idag duschat fyra gånger. Hejdå huden.

dropout

Hej jag behöver ett jobb i två månader. Vad som helst. När som helst. Hur som helst. Men jag vill helst inte behöva ligga med folk mot betalning eller göra inbrott och råna banker. Men annars är jag up 4 anything.

påsatt?


jims värld

Har ni sett "Jim's värld"? Det är fruktansvärt dåligt. F R U K T A N S V Ä R T. Men det är det eller "The Voice morningshow" ELLER att plugga som jag har att välja mellan. Så jag kollar vidare på Jim. Skit-Jim.

åäö

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta. Så jag stirrar. Å äter pizza. Hoppas att jag är en psykiskt stabil människa imorrn. Vore skönt.

skit

Nämen. Va trevligt. En liten livskris så här mitt på en onsdag. Out of no nowhere. Vad gör jag om jag inte kommer in? Hoppar från västerbron? Dödar mig själv med en trasig galje? Åker till Rumänien och jobbar med gatuhundar? Pluggar ekonomi? Jobbar på Pressbyrån? Går med i Lugna Gatan? Så många val. Så lite engagemang. Living. The. Dream.

hamidor


medium

Jag har gått upp en storlek i kläder. Vet inte hur jag känner för detta. Återkommer med svar.

smulan

NOTE TO SELF: Ät inte knäckebröd i urringat linne nersjunken i soffan. Jag måste dammsuga mig själv nu. Mys.

dagens top 5

Top fem tunnelbanevettochetikett
1. Stå inte i vägen för avstigande! FÖR I HELVETE hur svårt kan det vara?
2. Bred inte ut dig när det är mycket folk. Ett säte per person.
3. Prata inte för högt. Om det inte är nåt intressant och smaskigt du pratar om. Då kan jag tänka mig att lyssna. Men i de flesta fall, icket.
4. Res dig för gamla, gravida å småbarn. Å synligt skadade.
5. För din(främst för min)bekvämlighet, res dig INNAN eller EFTER tåget har stannat, inte NÄR tåget stannar. Jag vill inte ha din röv i mitt öga.

hönsgård

Herregud. Å de här idioterna jobbar jag med.

ishotellet i sthlm

För kännedom. Det är iskallt på mitt golv. Så kallt att man måste ha tofflor annars förfryser man fötterna. Det bådar gott inför vintern. Kommer kunna öppna ishotell.

tapaaaas

Ikväll har jag ätit tapas med ett gäng dårar. Ca 12 tjejer. Ljudnivån var behaglig och ingen pratade i mun på nån annan. Alla var tysta som små möss och fromma som små lamm. Ja eller tvärtom då. Lisa vann ätartävlingen med hela sex tapas. Fast egentligen räknas bara fem av dem för den sjätte försökte hon bli av med hela tiden. Rosanna drack en kanna sangria som vanligt och kläckte stora nyheter mest hela tiden. Emilia var varm och Anna trodde att alla som har en förälder från ett land å en annan förälder från ett annat land var mulatter. Hon har inte riktigt förstått att åtminstone en förälder bör komma från Afrika. Mimmi har en gång i tiden trott att Rosanna är mulatt. Kim gick tidigt och andra Kim kröp under bordet. Natalias kompis bröt armen på en klättervägg och Matilda är en sån som mobbar och fryser ut. Isabelle var hatad av kyparn för att hon hela tiden bad om saker. Jag var lika charmig som jag brukar vara när jag är hungrig. Monstruöst.

jack-fucking-pooooot

Är det okej att hoppa omkring samtidigt som man säger YES! när man kommer upp på perrongen och ser att tunnelbanan går om endast två minuter? Då känns det som man vunnit en miljon. Eller okej då, typ 25 kronor kanske. Ett av livets små glädjeämnen. Slippa vänta för länge på tunnelbanan. Men var går gränsen kan man då fråga sig? För mig känns det som ett enormt misslyckande att behöva vänta längre än 2 minuter när jag tar tunnelbanan hemifrån. Då går jag hellre hemifrån för sent så att jag får springa för att hinna. 4 minuter är på gränsen till katastrof. Det är nästan som att man vill vända hem igen då.

hardass

Å jag får ingenting gjort alls. Hur jävla svårt ska det vara att sitta och plugga. Det är så jävla tråkigt att jag spyr. BLÄBLÄBLÄ. Fy fan. Aja. Skiter i det här nu.. Ska dricka en kopp java sen blir det träning och sen TAPAS ikväll med de snyggaste tjejerna i Stockholm. På tal om träning. Förra BodyPumpen jag körde så frågade jag mina deltagare följande:

Jag: "Vad gör vi när vi plockar upp stången?" (Jag menade att man ska böja på benen, lyfta med benen å inte ryggen) Deltagare: "SKRIKER!"


Jag har lärt dem väl. Lyft tungt eller gå hem. Mesar.

öörgh

Måstepluggamåstepluggamåstepluggamåsteplugga.Kokarpotatis.

morgonstund har guld i mun

Speciellt när man har handlat mat. Å har en iPhone som man kan leka med.

hysteria

Hej jag kollar min mail var femte minut hejdå.

dagens top 5

Top fem bästa idag:
1. TAPAS ikväll med de bästa tjejerna.
2. BodyPump ikväll med de bästa deltagarna.
3. Skype snart med min bästaste vän. Talibanana.
4. Bästa favoritdagen. Bästa tisdag.
5. Strålande väder. Bästa solsken!

min microvågsugn


dagens facebookstatus

"Behöver en halsduk. Och ett par vantar. Eller så tar vi julafton imorgon och sommar på onsdag så var det klart!"

mina systrar

Jag myser av stolthet.

små egenheter

Nåt som gör mig glad är när man inser att man känner sina vänner väl. När man vet deras konstigheter som de har för sig. Ramia städar folks kylskåp i smyg, och bäddar om sin säng om nån annan bäddat den. Nazli sover med en tröja på ansiktet och äter upp mina feferonis när vi äter kebab. Rosanna kan inte måla sina egna naglar. Jag tycker det är fint när man känner en person på det sättet. Man kan bara känna folk så när man spenderar tid med varandra. Små egenheter som gör mig till mig och dig till dig. "Du ska bara vara du" är det finaste nån sagt till mig. Gillart.

biggest looser

Andra chipspåsen denna helg. Biggest looser here I come. Det värsta är att jag kom på att jag ville ha chips 21.55, affären stänger 22. Jag sprang som om livet hängde på det..Tragiskt. En hel kladdkaka har jag ätit åxå, iof på tre dagar, men ändå. Jag kommer gå upp tolv kilo innan den här jävla tentan är skriven.

tänker aldrig mer byta en lampa på jobbet


blädagen

Idag gör jag allt annat utom plugga. Städa badrummet, städa köket, rengöra spisen, byta plats på mina tavlor, diska alla Iittala-lyktor. Äta. Dricka kaffe. Självklart en Facebookpaus en gång i kvarten. Böckerna ligger på bordet. De stirrar på mig. Ser tråkiga ut. Söndagstämningen gör inte saken bättre. Vädret gör att man vill krypa ihop till en boll och bara kolla på tv. Söndagsrepriser. Äta pizza. Vara bakis fast man inte är bakis. Blä för den här dagen.

idol 2010

Min granne gör massa konstiga ljud. Låter som att han värmer upp inför en konsert. Sångpedagogsövningar. Eller så har han tourettes. I vilket fall är det jävligt irriterande. Han låter som en idiot. Hej studiero.

lurre

Hej klockan är elvaåtjutre å jag äter lunch. På en lördag. Det är faktiskt frukosttid. Känns jävligt märkligt att äta fläskfile och ris.

lediga lördag

Känns inte riktigt lika kul med ledig lördag idag. För att den är inte ledig. Jag och lagboken är uppe med tuppen jajjamensan, gud så mysigt. Jag är inte det minsta bitter. Vad finns det att vara bitter över? Tentaplugga, nej. Att det är snö? Absolut inte.. Att jag är tröttare än allt? Nej det är bara skönt att ha tändstickor i ögonen för att hålla upp ögonlocken. Att det är minus fem grader i min lägenhet? Nej inte det heller, för nu få jag äntligen chansen att ha på mig två grovstickade tröjor-SAMTIDIGT. Jättekul. Att det dessutom är mörkare än i en grav för att jag inte har nån taklampa, gör ju bara pluggandet ännu mysigare. Vem vill inte bo i en grav?

min hund

Jag ska få träffa min kärlek ikväll. Sixten. Sirrebirre. Sigge. Korven. Skrutt. Sirris. Siggisen. Ja ni förstår. Kärt barn har många namn. Eller kär hund. Har många namn.

lol

Jag HATAR uttrycket "LOL". Det är det värsta, absolut töntigaste jag vet. Hatahatahata.

dagens facebookstatus

"Dra åt helvete...nu är det jul..."


hatasnöälskasol


livet slut

Livet är över snön är här död åt tengil.

hej tomten

Jag vill ha följande:
En taklampa så jag slipper plugga med stearinljus på kvällarna. Ett antagningsbesked så jag vet vad som händer med mitt liv. Stora, starka muskler så jag kan jonglera med tre stora poliser. Otrasiga stolar så man slipper ha samma känsla som man har när man ska åka fritt fall varje gång man sätter sig. Nytt kök. En bil med radio och värme. Å fri bensin i en livstid. Nya fina blommor. Några jordenruntresor. Ett par svarta converse. Fina tavlor med Sthlmsmotiv från min morbror(Ja Stefan, du). Evig hälsa och lycka.
Hejdå tomten.

viggo

Jag gillar verkligen namnet Viggo. Den dagen jag får en son ska han heta Viggo. Det är jättefint. Synd bara att alla ungjävlar heter det nu för tiden. Men lagom till jag lyckas fånga mig en man och dessutom lyckas lura in honom i ett äktenskap, så kanske det är otrendigt igen. Typ lika otrendigt som Kevin och Vanessa är just nu. Nu ska alla barn ha namn så man tror de är födda i gamla stan år 1901. Om jag skaffar en ny hund ska han heta Torsten eller Rolf. Det är mina favvohundnamn. Men återigen..Måste skaffa mig en man först.
Det är mycket man kommer underfund med när man pluggar. Framförallt tänker man på mycket viktiga nutidsfrågor. Sånt man bör tänka på just nu. Som vad ens barn ska heta. Som förmodligen kommer födas om sju år. Å då heta Kevin å Vanessa. Hej whitetrash. Husvagnen går bra?

fancy

Hej jag är hundvakt åt en hund med slips.

till min bäztiz

Ska inte köra min klass kan skypa hela dagen i stort sett..Skicka ett mess om vilken tid. Hjärtat. Min prinzessa. Mitt allt. Min darling. Låt oss rida barbacka på stranden i vita fladdrande klänningar med brunbränd hy och vackert hår. Naturligtvis när solen håller på att gå ner. Vi tar kort och lägger ut på fejjan. Sedan skriver vi ♥♥ Jag å min darling♥♥



Ja. Jag är tråkad. Eller jag menar: Ja. Jag pluggar.

Dagens facebookstatus

"mmm äggvitor....................... fuck me in the mouth."



uppe med tuppen

8.00 ringde klockan. Mitt alarm är en tupp som galer (golar, goler? ) Aja, en tupp som kuckelikuar. Jag blir lika rädd varje morgon. Jag måste komma ihåg att byta till imorrn. Det är mindre trevligt att vakna av att man nästan får en hjärtinfarkt.

grannsämja


gevalia

När du får oväntat besök av nån vars kille ska kolla på fotboll och hon desperat behöver nånstans att kolla på despofruarna. Det är vänskap det. Bli utnyttjad för sin tv. Sin ashäftiga vintagetv.

o no u didn't

Nån har rånat IKEA. MITT IKEA! Jävla idioter. Varför rånar man IKEA? De har ju världens trevligaste personal. Råna Stalands istället. Där är de skitotrevliga. Eller Nordiska galleriet. Där jag fick svaret "Den är väldigt, väldigt dyr" när jag frågade vad en lampa kostade. Plus ett par höjda ögonbryn. Råna dem istället.

dagens top 5

Top 5 saker jag vill göra inom en snar framtid (typ imorrn)
1. Dricka vitt vin och gå på diskotek.
2. Äta kebab.
3. Hitta stolar till mitt bord. Fina stolar. Billiga stolar.
4. Dricka latte. Har fått dille på latte. Vet ej varför.
4. Äta pepparkakor och dricka julmust.
Bubblaren! Vara starkare än nånsin.

dagens facebookstatus

"Asså hur fan ser christiano ronaldo ut?! Jävla finnig discoturk!! Skulle iförsej aldrig banga,har har ju cash."

true story

Jag har en vän. Vi kan kalla henne Rosanna. Hon har en pojkvän/sambo. Vi kan kalla honom Big O. Big O ber Rosanna byta glödlampor hemma. När han kommer hem och frågar henne om hon gjort det så svarar hon: Jag bytte bara en, de andra var varma. (Tänk en stund nu så förstår du det roliga..)
Big O säger: Du duger inte till nåt din dumma åsna. Du ska ju inte byta lamporna som fungerar.

gläns över röv å strand

Vad händer med mig? Jag är rädd. Jag längtar efter vinter å snö. Julmust och pepparkakor. Julpynt och advent. Glögg och saffransbiscotti. Lussebullar. Julmarknad. Mörker och tända ljus. Juljul strålande jul. Herregud jag är förstörd för all framtid. Tackhej.

hej livet

Mitt liv i ett nötskal. Om man skulle lägga en skivstång mitt i alltihop också.

två timmar till nästa vecka

Saker jag vill göra i veckan:
1. Inte tentaplugga.
2. Äta bullar.
3. Kolla på Greys Anatomy.

glödlampa

Idag har jag skrivit en manual till mina kollegor om hur man byter en glödlampa. Utförligt. Eftersom att ingen verkar kunna det. Sist jag jobbade skrev jag en lapp om hur man beter sig när man delar kylskåp med tjugo andra. Det är det inte heller någon som kan.
Bitterfitta? Jag? Nu förstår jag inte vad du menar.

dagens top 5

Top 5 saker jag HATAR med att åka kommunalt
1. Ingenting är någonsin i tid, så man måste alltid åka 20 minuter tidigare än vad som behövs.
2. Alla på tunnelbanan är dumma i huvudet. Och alltid lite för högljudda. Eller närgångna.
3. Alla på perrongen är snäppet dummare än de som sitter på tåget. GÖR PLATS FÖR AVSTIGANDE borde vara en lag. Jag ska börja ha spikar på kläderna och bara gå rakt ut.
4. Alla töntar som ska ställa sig upp precis när tåget bromsar in, så man får en röv i fejjan.
5. Jag har aldrig sett en snygg kille på tunnelbanan. Bara fula spinkiga fjantar med scarf och ful frisyr.

tönt

Varför måste folk vara så töntiga? Tönterier överrallt. Trött på det. Facebooktönterier. Det ska töntas hit å töntas dit. Kan inte folk bara vara otöntiga? Töntiga statusar. Töntiga alias. Töntiga bilder. Töntiga kunder. Töntiga tunnelbaneförare som säger töntiga saker. Töntiga tv-program som gör att man skäms röven av sig. Sluta. Bara sluta.

dagens living the dream

Imorse när jag stressade omkring innan jobbet så råkade jag välta ner två glas, som bägge gick sönder bland min odiskade disk. Så nu ligger det glasskärvor i hela diskhon, blandat med diskjäveln. Det är det bästa som hänt denna söndag. Har fortfarande inte tagit hand om det. O  R  K  A  . Det är faktiskt söndag. Vilodag.
Living the dream.

städvecka på jobbet

Detta är vårat grisgrisiga kök. Jag som älskar att diska! Speciellt efter andra.


etttrenoll

Förresten..På tal om träning. Nytt rekord i benböj. 130kg. Sug på den. Im a badass!!

biff

"Asså shit du har typ såhära manliga muskler"

Tack?

ont

Hej jag har träningsvärk. I samtliga muskler. I hela kroppen. Dock inte vaderna..Skönt. Vem kommer hit och borstar mina tänder?

how's it hangin'?


ajjfåån

Jag har nu fått min iPhone. Det känns underbart. Men också lite svårt. Jag behöver gå en iPhone-kurs. Jag har haft den i handen i ca fyra timmar i sträck idag.

åhej

Hej ingen matlust. Du kan dra åt helvete för jag har tretimmarsträning idag.
Skruuu juuuu. TRYCKAINIKÄFTENTUGGASVÄLJ.nu//viljakräkas.se

dagens facebookstatus

E: hejkannågonberättahurmangörsidhuvudpåendastförstasidan.nu (Detta är statusen)
J: klickapåarkivochsenpåvisasidhuvudsidfotochsensågörduskitenbara
ellervilketprogrammanvänderdu.nu
E: Word2007hargjortsomallasägermendetfunkarintepåminskitdador.röv
J: Jagtrorinteattdeterorpåhårdvaranomjagskavaraärligsnararepåanvändaren.puss
E: Bajsidittöga.röv
J: nuskaviintebliotrevligajagförsökerfaktisktbaraanalysersaproblemet.hoho

Tilläggas bör att detta är en juridikstuderande.

sista dagens husmorstips

"Var inte frågvis. Ställ inga frågor om vad han har gjort under dagen. Kom ihåg att han är husets herre och alltid gör sitt bästa för att vara rättvis och ärlig. Du har ingen rätt att ifrågasätta honom. "

Sådärja. Nu är vi fullärda fruar.

snö

Det är snö i Umeå...Ahh sweet memories. När snön kom första oktober och låg kvar till slutet av maj. Hur man i slutet av maj allvarligt funderade på att köpa en jävligt lång förlängningsladd och föna bort skiten. Hur det känns att gå i flipflops när det ligger snöhögar vid sidan av vägen. Hur man tror att man på riktigt kommer dö om inte snöhelvetet försvinner snart.

Realitycheck- NEJ jag vill nog helst INTE flytta till Umeå.


grå anatomi

GREJJS ANNATÅMMIIIIIIII . Jorden slutar snurra NU. Livet börjar igen om ca 60 minuter

dagens husmorstips

"Gör det bekvämt. Låt honom sjunka ner i en skön fåtölj eller lägga sig i sovrummet. Ha en kall eller varm drink redo, rätta till hans kudde och erbjud dig att ta av honom skorna. Prata med en mjuk och behaglig röst."



på tal..

...om förra inlägget. "Sluta gaffla!" är ett roligt uttryck. Likaså "Rackarns rabarber."

gaffla

Lycka är att hitta en ren gaffel i besticklådan när man trodde alla gafflar var smutsiga. LYCKA.

dagens facebookstatus

"hej jag har en hälsporre. livet är över."


ingetliv.se

Hej jag har inget liv därför har jag inget att blogga om. Jag är hemma om dagarna för att tentaplugga till en 14p-tenta och en 7p-tenta. Jag har idag möblerat om, bäddat sängen, städat, kollat på tv, pratat med min bästis på skype två gånger, varit nere i källaren och varit i affären. Pratat med banken, och skickat några sms. Jag facebookat flitigt och kollat på "How I met your mother"-bloopers på YouTube. Det jag inte gjort idag är pluggat. Nu ska jag laga middag och sen är det Greys Anatomy och då står världen stilla.

öööfft

FAN TA DIG FÖRBANNADE LAGBOK MÅSTE DU VARA SÅ TJOCK.

öfft

För att jag ska känna ro i kroppen och kunna sätta mig ner och plugga krävs följande:
Allt ska vara diskat. Badrummet ska vara städat. Jag måste ha duschat och tvättat håret och rakat benen och noppat ögonbrynen. Jag måste vara mätt. Det måste vara undanplockat. Det måste vara dammsuget. Jag måste stänga av telefonen. Jag måste ha bekväma, inte för varma inte för kalla kläder. Det får inte vara nånting på tv. Det får inte finnas tvätt. Alla obligatoriska samtal måste vara gjorda. Jag får inte vara stel i nacken, därför är det viktigt att jag är lite varm, och kanske nystretchad. Jag måste ha förberett middag så jag inte behöver tänka på det. Jag måste ha nåt att tugga på. Jag måste ha nåt att se fram emot.
Viktigast av allt. Jag måste få tummen ur röven.

dagens top 5

Top 5 anledningar till att INTE plugga
1. Massor med skitbra dagtidstv.
2. Massor med spännande saker på facebook.
3. Massor med disk att ta hand om.
4. Viktigt att garderoben är färgsorterad.
5. Skype med Nazli.
Jag kommer alltid vara världens sämsta student och världens bästa arbetare.

dagens citat

"Livet består av 29000 dagar. En tredjedel av dessa sover vi bort och en fjärde del är vi antingen för unga eller för gamla för att ta egna beslut. Ta vara på de resterande dagarna och börja med att kolla PARADISE HOTEL IKVÄLL!"

jaghjärtasverige


dagens husmorstips

"Låt kvällen bli hans. Klaga inte om han kommer hem sent eller äter middag på restaurang utan dig. Försök istället förstå vilket pressat tidsschema han har."

äh

Nu skiter jag i bokjävlarna och tar en kaffe i solen istället. Plugga kan man göra när det är mörkt ute.

rörigt

Grillen står i badrummet. En sportbh på matbordet. Tidningen på golvet. Ett par strumpor i köket. Innebär? Allt är som vanligt hemma hos mig.

dagens husmorstips

"Ha ett vänligt bemötande. Ge din man ett stort leende och visa att du är glad att se honom. Låt honom prata innan du gör det, för det han har att säga är viktigare."


Aaw..fint.

11 timmar sömn tackåhej

Jag knarkar sömn. Kan sova hur mycket som helst och får aldrig nog. Idag snoozade jag från 7 till 11. Inte illa pinkat. Då kan jag ju lägga till att jag la mig klockan 12 igår. Jag har sovit så mycket att jag känner mig full. Å konstig. Nu frukost. Sen plugg. Yääy.

dagens husmorstips

"Eliminera alla oljud. Vid din mans hemkomst ska tvättmaskinen och dammsugaren vara avstängda. Säg till era barn att hålla sig tysta och lugna."

tvångstanke

Jag har en vän. Vi kan kalla henne Rosanna. Hon har ibland lite tvångstankar. En av de lite vanligare tvångstankarna hon har är att det kliar. Till exempel i hörnet på tv:n, eller i botten på glaset. Då måste hon klia där. Ofta kliar det mellan ögonbrynen. Inte på Rosanna, utan på vilt främmande människor på stan. Då går Rosanna fram, ber om ursäkt och kliar personen mellan ögonbrynen. Detta är en sann historia. Det är okej att skratta nu hälsar Rosanna.

manmässan 2010

Idag fick jag en snilleblixt. Jag var på en inredningsmässa idag. Då slog det mig, varför är det ingen som har en manmässa? Massor med olika montrar där man kan titta på killar. En monter med vältränade killar i olika storlekar och olika typer av atletiska kroppar. En monter med konstnärstyper. En "badboy"-monter. En snyggt leende-monter. Ja ni förstår grejen. Älvsjömässan är jävligt stor så det skulle få plats med en jävla massa montrar. Å så skulle vi kvinns kunna strosa omkring och kolla, ta flyers, känna lite, lukta och ta kort. Man kan gå dit med mamma och ha en heldag. Då skulle ju mamma kunna vara med och välja dessutom, så då slipper man hennes kritik första gång man tar hem en kille. Jag tycker detta var en helt fantastisk idé. Det händer inte så ofta, men när jag väl tänker till..då jävlar är det bra skit liksom.

kolla!

Kolla vad jag fick av min snällasnällasnälla morbror som vet att jag samlar på redstripe-grejer.
Min samling består nu av ett stycke kylskåpsmagnet och 20 glasunderlägg. SAJJKT!

dagens husmorstips

"Tänd en brasa i öppna spisen. När det är kallt under vintermånaderna bör du tända en brasa som din man kan koppla av framför."

grekland


sökes: personlig assistent

Dina arbetsuppgifter kommer att vara:
  • Se till att jag pluggar.
  • Se till att jag diskar.
  • Se till att jag bokar tvättid i tid.
  • Se till att jag svarar i telefonen.
  • Ser till att jag vet var min telefon är, samt har ljudet på.
Du kommer jobba gratis, och dygnet runt. Jag ser helst att du är man och jävligt snygg. För det mesta vill jag att du jobbar i bar överkropp. Det ses som ett stort plus om du ser ut som Blair Underwood eller Dr McSteamy. Var god bifoga referenser samt gymnasiebetyg.
Är du intresserad maila mig på : ingensomhelstsjä[email protected]

grattis mamsen

FREDAG. Alla dagar är fredagar i en students liv. Men idag ska jag försöka mig på fredagsmys. Är inte så bra på det. Tycker det är lite töntigt. Men ikväll är det familjemys. Hemma hos mamma med alla släktingar. Mamma fyller 50. Känns kul att träffa alla, eftersom vi så sällan ses...jag gillar min släkt. De är roliga. Hej Ironi borde vara vårt efternamn. Eller Hej Dåliga pappaskämt.

stäng käften

Varför träffar jag bara killar med fula tänder? Antingen har de hästkäft eller så ser de ut som en piraya. Huggtänder. För stora tänder. För utstående tänder. Äckliga gula tänder. Barntänder. För mycket tandkött. För lite tandkött. Hur svårt ska det vara att hitta en man med fina tänder?

dagens husmorstips

"Fräscha upp dig. Vila i 15 minuter så att du ser fräsch ut när du tar emot din man. Förbättra din make-up och sätt upp håret med ett hårband."

dårarna på berns


fint sagt

"Men vadå? På facebook har man ju bara massa skitmänniskor. "


Tack va gulligt.

kärleken 2001

Detektivarbetet fortsätter. Nu googlar jag en tysk. För min egen del. På plats i Berlin är min spaningskompanjon Nazli. Tydligen har han blivit väldigt snygg. Och tävlar i bodybuilding. Synd att han är den perfekta mannen. Å tysk.

jag saaaaknar sommaren



17

Min syster och jag har en plan. Eller min syster har en plan och jag får snällt lyda order. Jag har blivit vän med en tjej på facebook som jag inte känner. FÖR ATT spionera på henne, och vad hon har för korrenspondens med en kille min syster gillar. Det är KUL att vara sjutton igen. Forever seventeen!

dagens top 5

Top fem bästa caféerna i Stockholm:
1. Fresco. Bästa frappén i stan. Enda frappén i stan. Dyraste frappén i stan.
2. Saturnus. Kanelbullar the size of your face. Å så är det väldigt franskt. Utom kanelbullarna då.
3. Café 44. Störst utbud. Vad du än är sugen på. Det finns.
4. Kaf-Kaf. Bra kaffe. Trevlig personal. Men lite mer on-the-go.
5. Seveneleven. Bästa brownien jag ätit. Dödsgod. Ett bra pms-tips tjejer. CHOKLADIG.

vänta lite

Livet är en enda lång väntan. På döden. Innan man får the sweet release of death, så får man vänta på massa andra saker. Man ska vänta på att nån jävla snubbe ska höra av sig. Man ska vänta på antagningsbesked från nån jävla skola. Man ska vänta på tentaresultat. Man ska vänta på lönen. Man ska vänta på att nån snubbe ska göra slut med sin fula tjej. Man ska vänta i kö. För att handla. För att gå på krogen. För att gå på museum. Vänta på att få gå på toa. Vara gravid, det vill säga vänta i nio månader på en jävla unge. Vänta på att nån ska fria. Vänta på att nån ska komma hem. Vänta på tunnelbanan. Vänta på maten. Vänta i telefonkö. Vänta på kläder man beställt.
Den längsta väntan, den jobbigste väntan. Den största längtan. Är längtan efter min iPhone.

dagens citat

Rossi's pappa: Det var värt varannan krona.
Rossi: Du menar varenda krona?
Rossi's pappa: Jag menar det.

dagens husmorstips

"Ha middagen färdig. Planera ingredienserna redan kvällen före så att du är säker på att rätten blir lyckad och att allt blir klart i tid tills din man kommer hem. "


Taget ur en bok från 60-talet. På riktigt. Nästa tips kommer imorrn.

plötsligt händer det

Ett avsnitt av "Two an a half men" som man inte sett 14 ggr. Bara 2 ggr.

min kärlekslista

1. McSteamy.
2. Dr Hunt.
3. Dr Karev.
4. Den där mörka killen.
5. Derek.
IKVÄLL ÄR DET GREYS ANATOMY jag är övertaggad och har köpt godis och glass. ÄNTLIGEN.

kort lista

Lista på vettiga saker jag gjort idag:
1. Noll vettiga saker.
Lista slut.

dagens top 5

Top 5 horigaste kläderna
1. Nätstrumpbyxa.
2. Lårstövlar.
3. Päls.
4. Leopardmönstrat.
5. Korsett.

dagens facebookstatus

"Äggmackor stekta mjukisbyxor på det är dags för skolorientering"

Varför steker man sina byxor inför att orientering? Proffstips?

rena troller

25 minuter till tvättid. Get sajjkt!

horigt

Det här med strumpbyxor och shorts.. Jag kan tycka det är snyggt . På andra..Men själv. Jag känner mig bara som en hora. Jag vet inte vad jag gör för fel? Det ser horigt ut. Likadant lårhöga stövlar...Ehh. Japp. Hej jag står i ett gatuhörn och säljer min kropp till högstbjudande. Eller okej, till nån som bara betalar.

tummenur.nu

Hur svårt kan det vara att boka en jävla tvättid INNAN man måste hyra en gaffeltruck för att frakta tvätten till tvättstugan? Svårt.

dagens top 5

Top fem saker som jag aldrig kommer acceptera hos en människa i mitt liv
1. Rasism. Nolltolerans. Punkt.
2. Snålhet. Ditt är mitt och mitt är ditt.
3. Mesighet. Säg vad du tycker och tänker, å våga ta plats. Förfan.
4. Ego. Världen kretsar kring lite andra grejer än dig. JO det är sant.
5. Dålig på att lyssna. Håll käft å lyssna. Inte svårt. Lätt. Om man inte är ego.

dagens facebookstatus

"Sov 4 stycken i sängen i natt, varav en slängde och gnällde var 10:e minut. Har inte sovit på 4 nätter nu. Funderar på en till unge. Kanske tvillingar. Helst."

ge mig sommar å gröna lund


dagens top 5

Top 5 irriterande saker med kyla utomhus

1. Statisk elektricitet. Hår och kläder. Det VÄRSTA.
2. Torr hy. Man smörjer å smörjer. Ändå så är man så torr om händerna att de nästan trillar av.
3. Platt hår. Need I say more?
4. Det tar tio minuter att klä på sig ytterkläderna, så man måste gå upp tio minuter tidigare på morgonen.
5. Allting i Stockholm går sönder. Eller i alla fall allting som har med SL och SJ att göra.

dobby

Jag är hundvakt åt en hund som heter Dobby. Det är första gången han är hemma hos mig. Han gömmer grisöron i min säng och ligger på rygg i min soffa. Han verkar känna sig som hemma.

syrijojo

Detta är en sann historia. Min kollega, vi kan kalla henne Alexandra, sitter och tittar på tv med sin sambo. De kollar på sporten. Den där "Fotbollslistan" som hon kallar det. Det pratas på tv:n om assyriska och syrianska. Alexandra säger då till sin sambo: "Jag vet ju att syrianska är ett lag med syrianer.. Men assyriska? Är det ett lag med bara asylsökande eller?"
Ja. Det är sant. Hon frågade så, på allvar. Å ja. De är fortfarande ihop.

morgonstund har spya i näsan

Det finns ingenting mer underbart än lukten av färsk spya klockan 8 på morgonen. På tunnelbanan. I vänthallen. På perrongen. På centralen. På plattan. Jo förresten. Ännu mer underbart: Lukten av fullgubbeurin utanför jobbet. Älskar doften av helg.

beroende

Hej kaffebryggaren. Jag älskar dig. Utan dig skulle livet inte vara värt att leva.

skolavslutning

Är det bara jag som inte orkar kolla på Idol? Är det bara jag som är less på alla dessa skolavslutningsframträdandena?  Bryr mig inte ett smack. Å ja, jag tyckte detta var ett bra tillfälle att använda uttrycket "inte ett smack" för första gången.

RSS 2.0