men för faaan

Le. Och världen ler mot dig. =)


Idioter på facebook i vanlig ordning.

bekämpa cancern!

Men alltså. Folk kommer inte ha mindre cancer för att du kopierar nån jävla töntig status på facebook. Varför är folk såna jävla töntar?

fitness lifestyle

Vaknar mitt i natten och har ångest och panik på grund av en mardröm. Samma ångest som när man drömmer att nån dör, eller att man blir jagad av en yxmördare. Kallsvettig. På gränsen till tårögd.

När man sen inser vad man drömt, då inser man också att det här med att tävla i fitness och gå på diet, kanske kommer göra en lite smått störd.

Jag drömde att jag blev tvingad att äta kexchoklad.

QZX

Å det är lika jävla töntigt att byta en bokstav i sitt namn. Som Mikael-->Miqael. Som om Q är en mycket ballare bokstav än K? Folk verkar tycka att Q Z och X är jävligt tuffa bokstäver. Känns lite white trash enligt mig.

Jag heter numer Lyzaex. The X is silent.

dagens fb-status

"Tog rådet och började leva livet på mitt sätt och göra saker för min skull, inte andras. Känns sjukt bra. Lugn och harmonisk. "

Who are u kidding?

z

Människor som byter ut s mot z när de skriver, borde skjutas. Nackskott dirr! Så jävla töntigt. PUZZIZAR!

stockholm i mitt hjärta


töntjävla frisyr

När man försöker komma på trehundranittinio anledningar till att slippa träffa sin date, då är man kanske inte kär. När man tänker att man aldrig skulle kunna visa sig ute med den här killen, då är man nog inte kär. När man tycker att den här killen har de fulaste kläderna, någonsin, då kanske man inte är kär. När man skäms å hans vägnar så fort han säger nåt, då är man nog inte kär. När man tycker att han har en jävligt töntig frisyr. Ja då är man nog inte heller speciellt kär. När man inte tycker att det är värt att sova bara fyra timmar en natt för att man ligger och pratar om allt mellan himmel och jord, utan mest ligger och vill att han ska hålla käften så man kan få sova nån gång, då är man nog inte så himla betuttad. När man ber om att få ett eget täcke och sen lägger sig inlindad som en larv med ansiktet mot väggen på ett säkert avstånd, då kanske det inte är rätt kille helt enkelt. The search continues.

RSS 2.0