hittade ett gammalt mail från mig till mina kolleger

Skriver detta med STOOORA BOKSTÄVER OCH LÄTTA ORD:

  • LÄMNA MER ÄN GÄRNA DINA PROVADE KLÄDER I EN BOLL, UT OCH IN, OCH SÅ LÅNGT BORT FRÅN PLAGGETS PLATS SOM MÖJLIGT. DET ÄR JU SUPERBRA OM DU HÄNGER DET PÅ ETT DÖRRHANTAG ELLER KANSKE PÅ EN AV STOLARNA I KÖKET. JAG PLOCKAR GÄRNA UNDAN EFTER DIG, EFTERSOM JAG HAR SÅ MYCKET TID ÖVER NÄR JAG ÄR PÅ LAGRET.
  • NÄR DU HAR LUNCH SÅ KAN DU JU STRUNTA I ATT DISKA, DÅ SPARAR VI JU BÅDE VATTEN OCH DISKMEDEL! GE DIN KOLLEGA DINA SMUTSIGA BESTICK DIREKT I HANDEN VETTJA, FÖR TREVLIG STÄMNING OCH EN KÄNSLA AV GEMENSKAP.
  • HAR DU DIN MATLÅDA I EN PÅSE? LÄMNAR DU PÅSEN PÅ BORDET EFTER LUNCHEN? DET TYCKER JAG ÄR GULLIGT AV DIG, EFTERSOM DINA KOLLEGER INTE HAR RÅD ATT KÖPA EGNA PÅSAR. DESSUTOM KANSKE DE HITTAR ETT GAMMALT KVITTO ELLER LITE MATRESTER. OMTÄNKSAMT!
  • EFTERSOM DET ÄR SÅÅÅ JOBBIGT ATT GÖRA NYTT KAFFE SÅ BLIR JAG SÅ GLAD OCH TACKSAM OM DU LÄMNAR EN HALV KOPP TILL MIG SOM JAG KAN DRICKA TVÅ DAGAR SENARE. DET BLIR EXTRA KUL OM DU LÄMNAR DET DÄR MAN MINST ANAR DET SÅ DET BLIR EN ÖVERRASKNING NÄR JAG VÄL HITTAR DET. MJÖLK I SOM HAR BLIVIT EN KLUMP MED GRÖNA PRICKAR OCH VITT HÅR ÄR JU SOM EN BULLE TILL KAFFET=)

Kommentarer
Postat av: =)

hahahahahahahahahaha

2010-06-28 @ 19:03:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0