mitt extrajobb

Idag har varit en lång jobbig dag för mig som ledsagare. Jag var tvungen att börja jobba klockan 17 ungefär..kommer nog få jobba ganska länge ikväll. När man jobbar som ledsagare åt Rosini måste man tänka på följande saker:
  • Säg aldrig saker som "Går man ut med blött hår när det är minusgrader så dör man typ". Då måste hon ringa alla hon känner och kolla att de lever. Det tar tid.
  • LOVA INGENTING hon tar dig på orden. Säger du att du ska åka till Barca med henne nästa år den 10e juni kommer hon stå på Arlanda och undra var du är om du inte kommer.
  • Se till att hon aldrig får tag på en Aftonbladet eller nån annan oseriös tidning. Du kommer då få stå till svars för allt som står där OCH "hjälpa till"(alltså lösa) hela korsordet. "Går jorden under imorrn? Kommer jag få svininfluensa? Kommer Victoria och Daniel skilja sig? är Fadde singel? " J A G V E T I N T E.
  • Hon behöver rastas ordentligt annars blir hon galen. Förlåt. MER galen.
  • Du får även agera livvakt då hon har en tendens att jiddra med folk till höger och vänster som sen vill slå henne trots att hon är 135 centimeter lång.
  • Du har alltid telefonjour. Speciellt fredag och lördag kväll. Du får då svara på frågor som till exempel "Kan man dö av att vara kissnödig? Om man är jättejättenödig? Går inte giftet i kisset ut i kroppen då? Kan man dö om man är jättebajsnödig?" N E J F Ö R I H E L V E T E.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0