pastarätt godkänd av en italiensk kocks dotter


Du behöver:
Strimlad fläskfilé
Skivade champinjoner
2 mtsk dijonsenap
2 mtsk "oxfond med rödvin"
2 dl vatten
2 dl grädde
2 vitlöksklyftor
lite sambal oelek om man känner för det....

Gör så här:
1. Stek svampen i massor med smör. Lägg åt sidan.
2. Stek fläskfilén.
3. Lägg i svampen.
4. Pressa över vitlöken. Blanda väl.
5. Häll på senapfondvattengräddmixen.
6. Låt puttra.
7. Blanda med nykokt pasta.
8. Häll över lite hackad gräslök.
9. Serveras med parmesan, salt och peppar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0